2777
2789

خرج نمیکنم و الکی میگه م خرج کردم

ماهی میانگین چهل تا پنجاه درآمد داره 

خونه و ماشین از خودش داره 

برای پسرشم(از زن اولشه)خونه خریده و قسطاشم شوهرم میده

در ماه نهایت میانگین ده ملیون ازش میگیرم فقط برای خودم و تقریباً همشم پس انداز میکنه م

اشتباه میکنم یا ...چی

اینم بگم اوایل ازدواج اینطور نبودم حتی از پس انداز مجردی خودم خرج خودم و شوهرم و پسرش و خانواده ش میکردم ولی وقتی دیدم داره و الکی بمن میگه ندارم و برای پسرش و خانواده ش راحت خرج می‌کنه و عادت کرده خرج من نکنه اینجوری شدم

بنظر من مشکلی نیست بگیر ازش

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰م خیلیه مکه همسرتون چی کاره است

البته حق دارین خب نفقه باید یدن

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

چجوری موفق شدی پول بگیری با چ ترفندی

اره نمیشه اصلا نمیدن 

خودم بزرو بتونم پول بگیرم حتی دکترش هم نمیرم همش منت میزاره

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

کار خوبی میکنی ریز ریز طلا بخر

فقط 41 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا لایک نکن عزیز...تیکر کنکور🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...

بهترین کارو میکنی پولو نگه ندار تو کارت ده تومن ده تومن جمع کن ببر طلای کم اجرت بگیر دو درصد یا ک ببر اب شده بخر یه دفعه میفروشی زمینی چیزی میخری باهاش 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)