2777
2789
عنوان

دوستان تورو خدا کمک حتی شده در حد یه صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 38 پست
یه بار میگم من قوی هستم میتونم به خاطر پسرم تحمل میکنم یه بار یاد دردش میوفتم تمام تنم میلرزه باورت ...

از قدبم گفتن ترس برادر مرگه.حالا برای کم اوردن خیلی زوده.بچتو داری شوهرتو مادرتو داری.بخاطر اونا باید بتونی.حتی اگرم درد داشته باشه بالاخره خوب میشه.اما اگر چرک بمونه و وارد خونت بشه خدای نکرده دیگه خوب نمیشی.هر کاری دکتر گفت همونو انجام بده.اصرار نکن ب چیزی که خودت میخوای.توکل بخدا

یه بار میگم من قوی هستم میتونم به خاطر پسرم تحمل میکنم یه بار یاد دردش میوفتم تمام تنم میلرزه باورت ...

غذاتو بخور شاد باش.بالاخره یه طوری میشه دیگه.با این وضع اگر غذا نخوری هر روز باید بری زیر سرم..باید تا میتونی بخوری.چیزای مقوی.کاچی درست کن.حلوا.عسل.خرما.میوه.مغز.اجیل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مشکلتون حل شد؟

ممنون ازت که به فکر بودی عزیزم همه بخیه ها رو باز نکرد فقط همون دوتا که عفونت میداد و باز کرد بیمارستان نگه نداشت گفت هر دوازده ساعت بیا برات شستشو بدن دردش قابل تحمل تر بود الانم کم کم جوش خورده و داره بسته میشه و بیست و هشتم باز ویزیت میکنه انشاا ... که مشکلی نداشته باشم دیگه