2777
2789
عنوان

دوستان تورو خدا کمک حتی شده در حد یه صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 38 پست

با خودت بگو این روزای سختم بالاخره مبگذره.منم روزای اول زایمانم خیلی سخت بود بعدشم دیگه تنها موندم و یه بچه.ده روز مادرم موند و رفت.همه کارای بچه با خودم بود.با اون درد و ضعف.برای درد از شیاف دیکلوفناک استفاده کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خودم درد بعد زایمان و کشیدم ده تا صلوات میفرستم ده تا سوره حمد برات میخونم لطفاً تو هم برای امضام دعا کن 😘😘

لطفا برای حفظ آبروم و خراب نشدن زندگیم دعا کنید مرسی بوس بوس...و همچنین آرامش زندگیم سلامتی بچه هام و همسرم ..
با خودت بگو این روزای سختم بالاخره مبگذره.منم روزای اول زایمانم خیلی سخت بود بعدشم دیگه تنها موندم و ...

ای جانم درکت میکنم عزیزم شیاف استفاده میکنم گاهی از این دردش نمیترسم از باز کردن بخیه و درد شستشو که از شدت درد بیهوش میشم خیلی میترسم باور کن تمام بخش به حال و روزم اشک میریختن شیرمم خشک شد به خاطر انتی بیوتیک ها ارزوم بود بچشم شیر خودمو بخوره 

ای جانم درکت میکنم عزیزم شیاف استفاده میکنم گاهی از این دردش نمیترسم از باز کردن بخیه و درد شستشو که ...

اول باید به خودت ارامش بدی.به نظرم روحیت خیلی خراب شده..فکرای منفی رو از خودت دور کن.به خودت بگو.هیچی نیست.من خوب میشم.باید زودتر برم ب بچم برسم.این بچه به یه مادر قوی نیاز داره.همسرتم باید کمکت کنه.تا هوا خنک نشده زیاد برید بیرون.حتی شده تو ماشین یه دوری بزنید اگر نمیتونی پیاده شی..درست میشه..

اول باید به خودت ارامش بدی.به نظرم روحیت خیلی خراب شده..فکرای منفی رو از خودت دور کن.به خودت بگو.هیچ ...

یه بار میگم من قوی هستم میتونم به خاطر پسرم تحمل میکنم یه بار یاد دردش میوفتم تمام تنم میلرزه باورت میشه دوروزه ازشدت استرس هیچی نمیتونم بخورم امشب فقط رفتم تا نزدیک حرم یکم دعا کردم و برگشتم از فردا خیلی میترسم که بخواد باز کنه بخیه هارو دوباره راست میگی عزیزم روحیمو به شدت از دست دادم