2777
2789
عنوان

خانمای ساوه ای بیاین لطفا

819 بازدید | 6 پست

کدوم یکی از دکترای زنان تو ساوه از همه بهتره؟

تعریف باقری رو شنیدم ولی بازم مطمئن نیستم که برم پیش اون یا نه

رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعاء. ..رب لاتذرنی فردا و انت خیر الوارثین...

من اهل ساوه نیستم ولی مدتی اونجا زندگی کردم یکی دو هفته است از اونجا اومدیم شهرستان خودمون بهترین دکترشون همون باقریه فک کنم تو بیمارستان چمران بقیه ام خوبن ولی باقری واسه ناباروری و نازایی از همه بهتره

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
من اهل ساوه نیستم ولی مدتی اونجا زندگی کردم یکی دو هفته است از اونجا اومدیم شهرستان خودمون بهترین دک ...

ممنون عزیزم من برای بارداری یه دکتر میخواستم که فکر کنم همین دکتر خوبی باشه

رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعاء. ..رب لاتذرنی فردا و انت خیر الوارثین...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم من برای بارداری یه دکتر میخواستم که فکر کنم همین دکتر خوبی باشه

اره از همه بهتره کلا دکترای ساوه خوبن ولی این یه چیز دیگست

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
اره از همه بهتره کلا دکترای ساوه خوبن ولی این یه چیز دیگست

خیلی ممنون از راهنماییای مفیدت

خیلی ممنون از راهنماییای مفیدت

خواهش میکنم عزیزم