2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خانم سوال جنجالی مطرح می کنه تعداد کامنتهاش بره بالا و پول بیشتر در بیاره. وگرنه جوابش براش ذره ای اهمیت نداره.

اصولا اگر کسی سواد روانشناسی داشته باشه می دونه قضیه سیاه یا سفید نیست. ممکنه تو x از سر کرم ریختن باشه و تو y بی منظور و از روی عادت!

با کدوم موردش؟

با اونكه ميگه قدمرد يا سن مرد بايد بيشتر باشه موافقم با بقيه اش نه

چون اينا فقط رفتارهاى كليشه اى نيستن  و صرفا بخاطر عادت اجرا نميشن بلكه خيلى دلايل اجتماعى و روحى و روانى و حتا مذهبى دارن

من اینجوری نیستم 💁 ولی از قد نمیتونم بگذرم دوس دارم مرد از زنش بلند تر باشه 

منم ب شخصه دوست ندارم این خانم هم میگه عیب نیست همین 

ای کاش میشد مرد بدون انکه مادر بفهمد........ 
با اونكه ميگه قدمرد يا سن مرد بايد بيشتر باشه موافقم با بقيه اش نه چون اينا فقط رفتارهاى كليشه اى ن ...

عزیزم این خانم فقط گفته عیب نیست ی خانم قد بلند با ی اقای کوتاه تر از خودش باشه همین باید در کار نیست ک 

این خانم سوال جنجالی مطرح می کنه تعداد کامنتهاش بره بالا و پول بیشتر در بیاره. وگرنه جوابش براش ذره ...

اگه پیجش و دنباب کنی میبینی ک اکثرا کامنتا و دایرکتا رو جواب میدن و تحلیل میکنن

برای این که نرخ مشارکتش بره بالا و باز بیشتر تبلیغ بگیره دیگه    

عزیزم بازم اگه پیجش و دنبال کنی میبینی تبلیغ نمیکنه تو پیجش