2777
2789

روز12 فولی 17،18 داشتم اما آمپول نزدم الان روز 14 هستم از دوروز پیش کیت گذاشتم منفی بوده امروز بعد صبحونه بلافاصله کیت گذاشتم رنگ داشت اما همرنگ نبود باز

ممکنه اصلا آزاد نشن؟درد تخمدان و پری دارم از دیروز

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍

خوب دوازده ساعت بعد از كيت صبحت يه كيت ديگه بزن اگه پر رنگ تر شده بود كه فردا اقدام كن اگه ديدى همرنگ صبحه و حتى كمرنگ تره امشب حتما اقدام داشته باش

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

18 ازاده شما اقدام کن از الان

آخه کیت چرا مثبت نمیشه؟اعصابم خراب شده فولی به این خوبی آزاد نمیشه😔

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍
خوب دوازده ساعت بعد از كيت صبحت يه كيت ديگه بزن اگه پر رنگ تر شده بود كه فردا اقدام كن اگه ديدى همرن ...

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت

♥️😘

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
18 ازاده شما اقدام کن از الان

یعنی الان آزاد شده؟چند ساعت زنده میمونه؟

تخمک 24ساعت زنده اس

مرسی عزیزم