2777
2789
عنوان

چرا بزرگ نمیشن😔😓😓

393 بازدید | 20 پست

کلومیفن میخورم..ایین ماه چهار تا گونال اف زدم قرص اوابوست هم خوردم وقتی رفتم گفت تخمکات خیلی ریز و ضعیفن....چکار کنم؟؟چی بخورم؟؟

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم

پلى كيستيكى؟

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به نظرم یه دکتر داروهای گیاهی و طب اسلامی هم برو ضرر نمیکنی 😊

خب چیا بخورم؟؟بهم معرفی میکنی؟؟فقط توروخدا نکو پیاز درمانی که خودمو میشم...ماه قبلی خوردم مردم و زنده شدم

من شنیدم هویج بخوری تو پریودی تا قبل اقدام خیلی تو رشد فولیکول موثره،تخم هویجم همینطور

من این ماه خود هویجو رنده شده خوردم آب پز کردم خوردم آب هویج خوردم

تخم هویجم دم کردم خوردم البته میگن باید بجوشونی ولی چون خیلی تلخ و بدمزه میشه من دم میکردم

عسل و سیاهدونه خوردم اینا خوبه برا رشد فولیکول 

کلومیفنم خوردم آمپول اچ ام جی ام زدم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
اره فک کنم

پرولاكتينت تو چه وضعه؟

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
احتمالا دوره بعد دکترت بهت سینال اف میده ک قوی تره..انشاالله ک نتیجه میگیری........

ماه قبلی این همه دارو خوردم اینطور بهم گفت و پریود شدم...دیکه این ماه اصلا نه دکتر رقتم نه اقدام کردم😢😢😢شوهرم میکه شاید بخاطر زیاد شدن اسپرم تو بدنت بدنت ریخته باشه بهم...بزار یکم بدنت به تعادل برسه باز

کنار داروهای دکتر اونا ک گفتمم بخور ان شاءالله درست میشه،فولیکولات کوچیک بودن؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
نمیدونم.باید ازمایش بدم مشخص بشه؟؟

آره عزيزم

من شنیدم هویج بخوری تو پریودی تا قبل اقدام خیلی تو رشد فولیکول موثره،تخم هویجم همینطور من این ماه خ ...

پناه بر خدا...خدا کنه حرفت برام حواب بدهジ

پناه بر خدا...خدا کنه حرفت برام حواب بدهジ

تاحالا استفاده نکردی؟درموردش سرچ کن تو همین نی نی سایت خیلیا گفتن هویج خوبه