2777
2789
عنوان

دستمال مرطوب برای دستشویی

916 بازدید | 13 پست

بچه ها کسی ها اینجا برای دستشویی از دستمال مرطوب استفاده کنه به جای شستشو با اب ؟‌ به نظرم خیلی بهتره تا اینکه ادم خودشو بشوره و دستشو به مدفوع بزنه دائمأ . 

بعدش هر چه قدر هم ادم دستشو خوب بشوره ولی بازم الودگی به زیر ناخن ها میره و نمیشه کامل از شرش راحت شد . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم از این دستمال مرطوب های نوزاد هستش نرم کننده هم دارن خوب هم تمیز میکنن  

خب اب بهترین پاک کنندست وقتی اب نباشه و ادم مجبور باشه از چیزای دیگه باید استفاده کرد

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰

اوه گند در گند میشا کا آدم بو میگیره.من تا یه تانکر آب نگیرم به خودم راضی نمیشم.تازه دستمالارو میخوای بندازی تو سطل توالت بدتر کثیف میشه و بو میگیره.نکن این کارو حتی امتحانی

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله

من دخترمو که نوزاد بودم میشستم، چه برسه به خودم، دستمال خیلی چندشه، تازه واسه رفع نجاست حتما باید آب بخوره

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
اوه گند در گند میشا کا آدم بو میگیره.من تا یه تانکر آب نگیرم به خودم راضی نمیشم.تازه دستمالارو میخوا ...

تو سطل که نبیاید انداخت برای توالت فرنگی منظورم بود فلاش میکنی میره یه مدل هایش هست که میشه فلاش کرد تو خارج ک خیلی ها استفاده میکنن