2777
2789
عنوان

واقعا چرا؟؟؟؟

173 بازدید | 19 پست

بخدا دوروزه دارم میرم رفاه رب بخرم اما ندارن

مسئولش میگف تا میچینیم تو قفسه ها مردم رو هوا میزنن

اخه چرا اینطوری شدی ملت...

پسر کوچولوی مامان و بابا                              با اومدنت توی دلم منو بابایی رو حسابی غافلگیر کردی اما قدمت رو چشمامون اومدی تا بشی ماحصل عشق منو بابا                                                                                          از خدا میخوام خدا دل تموم منتظرارو شاد کنه مثل من مخصوصا دوستای نی نی سایتی رو٬الهی آمین

جهان سومي ميباشند يك عده🙁

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم کارشناس منوتو رو دیدین؟؟؟ خاک برسرش واقعا

نه چی بود؟

پسر کوچولوی مامان و بابا                              با اومدنت توی دلم منو بابایی رو حسابی غافلگیر کردی اما قدمت رو چشمامون اومدی تا بشی ماحصل عشق منو بابا                                                                                          از خدا میخوام خدا دل تموم منتظرارو شاد کنه مثل من مخصوصا دوستای نی نی سایتی رو٬الهی آمین

قبلا فکرمیکرد ما واقعا مردم بافرهنگ و باتمدنی هستیم هممون ب نژاو اجدادمون و کوروش و داریوش مینازیم اما حتی ذره ای بویی از فرهنگ و شهور و انسانیت نبردن

نه چی بود؟

میگه من اینو با قلبی پر از درررد میگم

مردم برن کالاهای اساسی رو هرچقدر میتونن بخرن چون بعدا گرون میشه و بعدا میتونن با فروش کالاهایی ک تو انبار خونشون دارن ی مقداری ازین ضررو جبران کنن😑😑😑😑😑😑😑

فروشگاه ها باید به هر فردی تعداد محدودی بدن مثل کار خوبی که فروشگاه هایپرمارکت انجام داده

فروشگاه این کارو کنه

سوپری ها چی؟؟؟

نه خواهرجان مشکل از شعور و فرهنگه نه قانونه فروشگاه

بخدا یک هفته است رب تموم کردم هرچی میگردم پیدا نمیکنم

میگه من اینو با قلبی پر از درررد میگم مردم برن کالاهای اساسی رو هرچقدر میتونن بخرن چون بعدا گرون می ...

خاک به سرش احمق نادان

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم