2777
2789

بیاین دور هم باشیم و بگین چرا نامزد موندین و نشده برین سر خونه زندگی

فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا خداجونم خودت قول دادي پس آسوني رو وارد زندگيم كن
من ۴سال عقد بودم شوهرم یه سال درسش مونده بود  دوسالم رفت سربازی یه سالم دنبال کار و تدارکات عرو ...

الهی واقعا سخته کاش منم زودتر برم سر خونه خودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نزدیک دو سال....جهازم آماده نبود

کاش عروسی میکردم قبل گرونی😥😥

حالا شوهرم میگه پول تالار ندارم خیلی مخارج گرونه

موندم چکار کنم 

کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵

منم ۴ ساله عقدیم نه جهاز خریدیم نه چیزی وضع مالیمونم که ورشکست شدیم الان نمیدونم چی میشه دیگه 

بیشتر لز همه حرفهای فک و فامیل و در و همسایه اذیتم میکنه تا میبینن عه چرا عروسی نکردین بابا به شما چه اخه اه

من نزدیک دو سال....جهازم آماده نبود کاش عروسی میکردم قبل گرونی😥😥 حالا شوهرم میگه پول تالار ندارم ...

اره بخدا خرج و مخارج زیاد شده گاها میگم همینجوری برم بشینم خونه ام بدون عروسی 

اره بخدا خرج و مخارج زیاد شده گاها میگم همینجوری برم بشینم خونه ام بدون عروسی 

منم همینطور😢😔😔😔😔

دل من قفل شده و معطل ی کلیده 💃💃💃💃💃💃بله؟👂. بعله دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن شوهر دارم و تا کلید نرفته تو حلقم تریبون رو رها کنم😂😂😂😎😎😎😎

بچه ها میدونم همه اتون ارزو دارید. من سال ۸۹ ازدواج کردم. همسرم هیچی نداشت هیچی. عقد کردیم با یک عدد حلقه ۱۲۰ تومنی و زندگیمون رو شروع کردیم دوسال طول کشید که خونه گرفتیم. به خاطر خونه گرفتن من عروسی نگرفتم . دوتامون پولهامون رو گذاشتیم روی هم خونه رهن کردیم و وسایل خریدم خیلی ساده. چند سال بعد پول جمع کرده بود گفت بیا عروسی بگیریم گفتم دیگه نمیخواد ماشین بخر. ماشین خریدیم. برام نیم ست جواهر خرید. ما زندگیمون رو از زیر صفر ساختیم. اجازه ندادم هیچ احدی بگه چرا عروسی نگرفتید چرا فلان کار رو نکردید. دیگه قسمت این بود . ولی منظورم اینه که نا امید نباشید 

گفت آن یار کز او گشت سر دار بلند جرمش این بود که اسرار هویدا می کرد