2777
2789
باور کن بقران دارم قسم میخورم پول اونم نمیشه. مای بیبی 34 عددی میخریدم 22 الان شده 85.  یه هفته ...

بچه تون کوچیکه ؟؟ اخه شنیدم بزرگتر که بشه کمتر استفاده میشه 

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور فقط برای یارانه بچه رو میزارم تو جوب یارانش و میگیرم خونه میخرم😅🤣😂

تازه یارو پارسال بود فک کنم تو اخبار میگفت این یارانه خیلی واسمون کمرشکنه مردم ما اینقدر درکشون بالاست که دنبال این پول نباشن.  خاک تو سر ده ساله داری همینو میدی باز زر میزنی. ده سال پیش دلارو طلا چقدر بود الان چقدره. اگه مردی طبق روز بده. 

ما چند ساله یارانمونو قطع کددن ولی اخیرا متوجه شدم 

کسانی هستند که همین یارانه های قطع شده رو هم میگیرن و میزنن به جیب 

چون چند مرحله هربار  چند ملیون نفر رو حذف کردن 

ولی الان ۷۶ ملیون نفر یارانه میگیرن 

بچه تون کوچیکه ؟؟ اخه شنیدم بزرگتر که بشه کمتر استفاده میشه 

نه الان نزدیک دو سالشه دیگه دیدم اینقدر پول باید بدم واسه پوشکو چند بار خریدم زورم اومد.... از پوشک گرفتمش با این وضعیت ولی خب الان روزی دو تا استفاده میکنه موقع خواب. ولی یکی تو راهی دارم باز. 

من روش حساب باز کرده بودم😕آخه چرااااا؟

تمام رویاهام نابود شد

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
نه الان نزدیک دو سالشه دیگه دیدم اینقدر پول باید بدم واسه پوشکو چند بار خریدم زورم اومد.... از پوشک ...

اخی خدا حفظش کنه ،انشالله تا دومی بیاد اوضاع بهتر شده باشه

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
چرا قطع کردن؟؟

خب هر بار  کسانی که درامدشون از حدی بیشتر بود رو یارانه شونو قطع کردن 

حالا مشکل این نیست چون اون پول به هیچی نمیرسید 

مسئله اینه که با وجودی که یارانه عده زیادی رو قطع کردن ولی هنوز این پول داره از بیت المال میره توی جیب کسانی دیگه 

مثلا یارانه ۲۰ملیون نفرو قطع کردن ولی خود حضرات دارن یارانه همون عده رو میزنن به جیب