2777
2789
عنوان

اونایی که تو بانک سپرده دارن بیان

1074 بازدید | 142 پست

میخواستم بدونم چیکار کردین با سپرده تون تو این اوضاع؟ گذاشتین بمونه یا تبدیل کردین به طلا و دلار؟ 

من و باز آن دعاها که یکی اثرندارد🌱

۱۰ تومن داشتم خرج شد رفت هیچ کاری هم نکردم 

خوشحالم که تو بدبختی مردم من سود نکردم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۰ تومن داشتم خرج شد رفت هیچ کاری هم نکردم  خوشحالم که تو بدبختی مردم من سود نکردم

تمام سرمایه مونه. میترسم نیست و نابود شه. واقعا تصمیم درست چیه؟ 

من و باز آن دعاها که یکی اثرندارد🌱
۱۰ تومن داشتم خرج شد رفت هیچ کاری هم نکردم  خوشحالم که تو بدبختی مردم من سود نکردم

عزیزم بدبختی مردم که تقصیر من و شما نیست ما چه طلا و دلار میخریدیم چه نمیخریدیم قیمتا همینجوری بالا میرفت من خودم گرمی 275 نیم کیلو طلای خام خریدم الانم دارمش اگر با پولم هرچیز دیگه ای خریده بودم تا الان حداقل 10برابر شده بود اتفاقا بدترین کار راکد کردن پوله هرچی تو جریان باشه بهتره و کاشکی که همه یه چیزی میداشتن تا حداقل توی این شرایط دلگرمی میبود براشون

عزیزم بدبختی مردم که تقصیر من و شما نیست ما چه طلا و دلار میخریدیم چه نمیخریدیم قیمتا همینجوری بالا میرفت من خودم گرمی 275 نیم کیلو طلای خام خریدم الانم دارمش اگر با پولم هرچیز دیگه ای خریده بودم تا الان حداقل 10برابر شده بود اتفاقا بدترین کار راکد کردن پوله هرچی تو جریان باشه بهتره و کاشکی که همه یه چیزی میداشتن تا حداقل توی این شرایط دلگرمی بود براشون

تمام سرمایه مونه. میترسم نیست و نابود شه. واقعا تصمیم درست چیه؟ 

باورکن نمیدونم 

اقتصاد خوندم ولی شرایط اصلامعلوم نیست میترسم یک چیزی بگم ضرر کنی دوستم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزم بدبختی مردم که تقصیر من و شما نیست ما چه طلا و دلار میخریدیم چه نمیخریدیم قیمتا همینجوری بالا ...

نه دیگه قیمت حاصل عرضه تقاضاست ...

اگرکسی نمیخرید بالا نمیرفت قطعا

باورکن نمیدونم  اقتصاد خوندم ولی شرایط اصلامعلوم نیست میترسم یک چیزی بگم ضرر کنی دوستم

دوس ندارم بگم ولی شک نکنید طلا توی چندروز آینده به مرز 700هم میرسه و فعلا قرار نیست اتفاقی بیفته

دوس ندارم بگم ولی شک نکنید طلا توی چندروز آینده به مرز 700هم میرسه و فعلا قرار نیست اتفاقی بیفته

برام قیمتش مهم نیست بدبختی که سرمون میاد مهمه

داروهای پدرم مهمه که نایابه باگریه براش پیداکردم وپنج برابر قیمت