2777
2789
عنوان

اونایی که تو بانک سپرده دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 142 پست
آب شده کجا هست؟ 

طلافروشی های مطمین دارن 

من اصلا دراین شرایط پیشنهاد نمیکنم 

اما برای سرمایه گذاری حداقل دو الی سه ساله میگم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بلفی جان فرمایش شما درست بود اگر قدرت مالی وابسته به یه عده ی خاصی نبود وقتی سرمایه داری دست شاید 10 ...

خب شما اطلاعات از کجا میاری؟ من طلاهامو 170فروختم الان دارم از غصه نابود میشم میشه راهنماییم کنی که چکار کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه توقعی از مردمی دارن که شب با ترس فردا میخوابن؟وقتی دولت هییییییچ برنامه ای نداره و همه چیز یه حال ...

شما وضع مالیت خوبه خداروهزارمرتبه شکر 

من الان دنبال خونه هستم حتی نصف متراژ این خونه ای که هستیم هم پیدانمیشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

قیمت طلا جهانیه ربطی به تقاضا نداره پول ما بی ارزش شده

شمایکی ازسایتهاروبرو ببین چه خبر هستش 

من علمی صحبت میکنم 

اینجاکسایی که طلا وارز خریدن انکارمیکنن همه چی رو

وقتی قیمت بیاد پایین فروشنده زیاد میشه و هرلحظه پایین ترمیاد 

خب شما اطلاعات از کجا میاری؟ من طلاهامو 170فروختم الان دارم از غصه نابود میشم میشه راهنماییم کنی که ...

فروختی چیکار کردی؟؟؟خونه خریدی؟؟؟

یه دخمل باهوش🙄😘😍💋💄💅👗👠👒👜
شما وضع مالیت خوبه خداروهزارمرتبه شکر  من الان دنبال خونه هستم حتی نصف متراژ این خونه ای که هس ...

نه بخد منم وضع مالیم خوب نیس به جون مامانم هزارتومن پول خرج نمیکنیم شغل شوهرم آزاده درامد زیادی هم نداریم باورکن پول خرج هیچی نمیکنیم فقط جمع میکنیم و ریسک میکنیم و منم فکرم خوب کار میکنه سعی میکنم از هر طریقی که میشه سرمایه رو بیشتر کنم توی این وضع و به هردری میزنم که حداقل آواره نشم باورتون نمیشه اگر بگم از یه خرج هزارتومنی هم میترسم

شمایکی ازسایتهاروبرو ببین چه خبر هستش  من علمی صحبت میکنم  اینجاکسایی که طلا وارز خریدن ...

درچه صورت قیمتها میاد پایین؟ توافق؟ اینا که میگن اصلا راه نداره

من و باز آن دعاها که یکی اثرندارد🌱
گذاشته بانک

مگه بانک چقدر سود میده که طلا بفروشی بذاری بانک طلا رو فقط برای خونه بفروشید اون هم بعد از قولنامه ویا چیزهای خیلی ضروری تر

یه دخمل باهوش🙄😘😍💋💄💅👗👠👒👜
خب شما اطلاعات از کجا میاری؟ من طلاهامو 170فروختم الان دارم از غصه نابود میشم میشه راهنماییم کنی که ...

نمیدونم ولی تاالان که پیش بینی هام درست بوده و سعی کردم سرمایه مون رو از هر راهی که به فکرم میرسه بیشتر کنم حتی سود دوهزار تومنی

نه بخد منم وضع مالیم خوب نیس به جون مامانم هزارتومن پول خرج نمیکنیم شغل شوهرم آزاده درامد زیادی هم ن ...

امیدوارم همیشه جیبتون پرازپول و پولتون پربرکت باشه

مگه بانک چقدر سود میده که طلا بفروشی بذاری بانک طلا رو فقط برای خونه بفروشید اون هم بعد از قولنامه و ...

من خیلی بی تجربه م تواین چیزا به حرف شوهرم گوش کردم اونم فکر نمیکرد یهو چهارصد هزار بره روقیمت