2777
2789
عنوان

ترشح قهوه ایی

140 بازدید | 13 پست

بچه ها امروز یکم رانندگی کردم که موقع رانندگی کمی به کمرم فشار میومد(مجبور بودم)

الان تو شورتم ترشحم خیییلی کمرنگ قهوه ایی بود که نمیدونم کرمی بوده یا قهوه ایی ولی توش دوتا رگه به اندازه نخ ۱سانتی قهوه ایی بوده 

۵ هفته و ۲روزم هست و دکترم گفت اگه لکه بینی داشتی برو زودتر سونو قلب و برو

حالا بنظرتون این ترشحی که گفتم جزو لکه بینیه و شنبه سونو برم یا بزارم همون ۷ هفته

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

شوهرم میگه بزار اگه دوباره دیدی برو سونو

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش من دو روز لکه بینی قهوه ایی داشتم همه چیز خوب بود ولی حتما سونو و دکتر برو

منم اوایل دوروز لک قهوه ایی کمرنگ داشتم دکترم چیزی نگفت ..فقط گفت تا سونو قلب نرفتی کاری نمیشه کردو احتمالا لانه گزینیه

ب نظر من حتما برید سونو منم پشت گوش انداختم گفتم چیزی نیس استراحت میکنم افتادم ب خونریزی و سقط شد 😢

شما ترشح قهوه ایتون چجوری بود

شما ترشح قهوه ایتون چجوری بود

من دقیقا 5 هفته ام بود اول ترشح قهوه ای بود و داخلش انگار رگه هایی مثل نخ بود ب روی خودم نیاوردم باز همونجور لک دیدم شیاف گذاشتم ولی دیگه واسه من وسط شب شد صورتی ک فرداش هم دیگه خون پریود😢 

خدایا شکرت 

شوهرم میگه بزار اگه دوباره دیدی برو سونو

سلام منم آخرین پریودم ۱شهریوره

سه روز پیش لک دیدم

ولی شیاف استفاده کردم رفع شده تا الان

شما چن هفتتونه؟

علایمتون چیه؟

آخرین پریودتون کی بود؟

سلام منم آخرین پریودم ۱شهریوره سه روز پیش لک دیدم ولی شیاف استفاده کردم رفع شده تا الان شما چن هف ...

من ۵هفته و دو روزمه سینه هام خیلی درد میکنه با کمرم و کمی هم تهوع دارم.

سلام منم آخرین پریودم ۱شهریوره سه روز پیش لک دیدم ولی شیاف استفاده کردم رفع شده تا الان شما چن هف ...

اخرین پریودم ۳۰ مرداد شما کی سونو قلب میرید؟؟

نمیدونم رفتم دکتر فقط شیاف نوشت گف آزمایشارو انجام بده بیار بگم کی سونو کنی من علایم خاصی ندارم

اخه تا سونو قلب انجام نشه که شیافت نمیدن!!