2777
2789
پس شما خودتو جر نده

لفظت خیلی زشته خیلی زشت ادبم اجازه نمیده جوابتون بدم منم گفتم خوب نیست همه چیز شوخی گرفت

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
جدی؟ یعنی هرچندتا بخوره مشکلی پیش نمیاد؟؟؟

نه بابا نمیمیره

اگه خیلی بخوره فقط، بیشتر میخوابه

۱۴ تا واسه ادمی که تا حالا تو عمرش ارامبخش نخورده  میتونه باعث خواب الودگی و سر گیجه بشه ولی اگه قبلا مصرف کرده باشه اصلا هیچی حس نمیکنه

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا نمیمیره اگه خیلی بخوره فقط، بیشتر میخوابه ۱۴ تا واسه ادمی که تا حالا تو عمرش ارامبخش نخورد ...

خب حالا خیالم راحت شد😥

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇
اصلا خودکشی یه تصمیم لحظه ایه یعنی ادم تو یه لحظه تصمیم می گیره خودشو بکشه و کسی بخواد اینکارو بکنه ...

آره بابا اما بعضیا زودباور و کاسه داغ تر از آش هستن تاحالا کلی تاپیک درموارد دیگه هم گفتیم سرکاریه همه گفتن نه آخرش گندهمشون دراومد

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
لفظت خیلی زشته خیلی زشت ادبم اجازه نمیده جوابتون بدم منم گفتم خوب نیست همه چیز شوخی گرفت

اخه عزیزم ببخشید ولی قبول کن ماها عادت کردیم واسه همه دلبسوزونیم بااین که اونا مارو احمق فرض میکنن پس بهتره به خودمون اول احترام بذارین

امیدوارم هممون بچه هامونو سالم بغل بگیریم
چی بود این روش اسمش الانکه برات مینوشتم یادم نیومد اسمش؟؟اسم یه روانشناس خارجی بود نمیدونم چرا ازیاد ...

اینا بیشتر توجه میخوان وگرنه با تهدید خیلی کم خودکشی میکنن  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانومامن یبار با شیاف خودکسی کردم بچه بودم13سالم بود فک میکردم قرصه بزرگیه ادمو میکشه حتی درشم باز نکردم همونجوری با اب قورت دادم نمیدونم شاید معجزه خدا بود ک درشو باز نکردم خوردم فرداش تو مدفوعم بود😆خدا نکشه منو

عشق خودتونم!
پس شما خودتو جر نده

وااااااچراانقدربی احترامی ب هم میکنیدمیتونی خیلی محترمانه حرفتونوبزنین

بجای روکردن دروغ اینواونوب مسخره گرفتن هرچیزبهترآدم صحبت کردن درستویادبگیره

😙خداجون عشقموبرام نگه دار😙
آره بابا اما بعضیا زودباور و کاسه داغ تر از آش هستن تاحالا کلی تاپیک درموارد دیگه هم گفتیم سرکاریه ه ...

جالب اینه همشون هنوزم میان نینی سایت🤣🤣🤣🤣

فکر کنم ازون دنیا تاپیک می زنن

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚