2777
2789
بچه ها استارتر چی شد؟؟؟؟؟ نکنه راستی راستی.........😢

نه با شیرین کاری ها وروانشناسی دکتر های عزیز به اغوش خانواده بازگشت

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
منکه قصدم مسخره نبود خواستم از یه روش روانشناسی استفاده کنم از اینکه بگیم خودتو نکش بهتر جواب میده ا ...

منظورم شما نبود گلم کلی گفم خود من ارشد روانشناسی بالینی دارم و مشاوره خونوادم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر شمادوتابچه داری

پیش ازاینکه مسئول خودت باشی یه مادری

@paiizzard    

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
چقدر بده که بعضیا مسخره میکنن یخورده مهربون تر هم میشه باشیم 😢شاید نیم درصد راست باشه تاپیک 😔😔

عزیزم من سروکارم با داروهاست این قرص فقط کسلی وخواب میاره نگران نباش

امیدوارم هممون بچه هامونو سالم بغل بگیریم
خخخخخ اره تومدرسه ماهم ازاین چیزازیاد بودکه بعدش مامانم دید اینجوری منو برداشت برد مدرسه غیرانتفاعی ...

غیر انتفاعی بود مدرسمون اتفاقا 😂😂

دختره اخرش هم با یه پسر فرار کرد بعد دوباره برگشت کلی دردسر داشت نمیدونم الان در چه حاله خلاصه😂

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  
عزیزم من رشتم روانشناسیه واقعا یه همچین مشکل روانی هست وگرنه کسی که خودشو میکشه نمیاد بگه خودمو کشتم ...

اصلا خودکشی یه تصمیم لحظه ایه

یعنی ادم تو یه لحظه تصمیم می گیره خودشو بکشه و کسی بخواد اینکارو بکنه بی سر و صدا و بدون اینکه کسی بفهمه می کنه نه اینکه بیاد واسش تاپیکم بزنه😕😕😕

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚
عزیزم من سروکارم با داروهاست این قرص فقط کسلی وخواب میاره نگران نباش

جدی؟

یعنی هرچندتا بخوره مشکلی پیش نمیاد؟؟؟

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇
منظورم شما نبود گلم کلی گفم خود من ارشد روانشناسی بالینیودلزم و مشاوره خونوادم 

چی بود این روش اسمش الانکه برات مینوشتم یادم نیومد اسمش؟؟اسم یه روانشناس خارجی بود نمیدونم چرا ازیادم رفته؟؟درمورد کسانی که خودکشی میخوانن بکنن

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
مثلا یه بار خواستم خودکشی کنم دوتا استامینوفن خوردم با یه سرماخوردگی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من هر وقت سرما میخورم دو تا استا کدویین میزنم و یه سرما خوردگی بزرگسال الان خودکشی بوده؟😂

با افتخار محسنی ام😍💙
خوابیده خیالت راحت اون قرص اسیبی نمیزنه

منم کمی از دارو سر رشته دارم عزیزم کشنده نیست ولی دلیلی برای شیرین کاری هم وجود نداره

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
جدی؟ یعنی هرچندتا بخوره مشکلی پیش نمیاد؟؟؟

نه عزیزم معمولا اینو به ادمای معتاد میدن که بتونن بخوابن یا کسایی که بی خوابی مزمن دارن

امیدوارم هممون بچه هامونو سالم بغل بگیریم
من هر وقت سرما میخورم دو تا استا کدویین میزنم و یه سرما خوردگی بزرگسال الان خودکشی بوده؟😂

واسه من که12سالم بود شاید😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بعد رفتم تو مدرسه به همه گفتم من خودکشی کردم😀😀😀😀😀

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇