2777
2789
نمیمیری. من شده وقتایی که میخواستم بخوابم هشت تا خوردم الپرازولام ولی اصلا انگار هیچی نخوردم. الان ز ...

قرص خواب مگه

عوارض داره نخور 

الزایمرمیگیری

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسئول مرگ كسي نشو اومديم يكي اين راه و ببينه و اقدام كنه  بعد تا آخرش گردن شماست..

والا نمیشم دارم مسخرش میکنم که دست ازاین بچه بازیا برداره عزیزم

امیدوارم هممون بچه هامونو سالم بغل بگیریم
خ واهس میونم بگبن مبینمری

خودکشی که راه حل نیست

میدونی اگه بمیری هرگز بخشیده نمیشی و اون دنیا تا ابد در آتش جهنم خواهی بود؟

این جان امانت خداست و باید به خوبی ازش محافظت کنیم

خیلی جاها در احکام الهی حفظ جان واجب شمرده شده

این کار رو نکن

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇
عزیز دلم اینجور شوخی ها اصلا درست نیست میدونم شما مقصودتون اینه کار ایشون رو به مسخره بگیرید ولی راه ...

عزیزم اینا فقط دوست دارن بازدید بره بالا وگرنه تواین بدبختی کی حوصله خودکشی داره

امیدوارم هممون بچه هامونو سالم بغل بگیریم

ک چی بشه؟😕

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
فقط اوناییکه راه قطعی برا خودکشی میدن

🤣🤣🤣🤣

از همه بهتر شوک الکتریکی

مثلا برو سیم لخت برقو بزار رو دستت😂😂😂

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚
الان مثلا میخوایی بگی تار میبینی و داری میمیری؟!

نه داره می خوابه بعدا بیدار میشه کامنتارو میبینه کلی میخنده 😆

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ