مهستیmahasty مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 18439 عنوان تا حالا برای دیجی کالا جنسی مرجوع کردین؟ 3760 بازدید | 48 پست یه دستگاه برقی از دیجی کالا خریدم الان تو یه سایت اینترنتی مثل همون دستگاه با قیمت ۴۶ تومان ارزونتر پیدا کردم شهرستان هستم و وسیله دیجی کالا با پست رایگان امروز برام آورد کسی می دونه اگه مرجوع کنم هزینه پست ازم کم می شه یا نه؟ هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص) 1397/07/05 | 16:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roz71 عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 4316 من وسیله سالم مرجوع نکردمولی یه وسیله ای واسم فرستادن مشکل داشتمرجوع کردم سالمشو دوباره فرستادنهزینه ای هم ازم نگرفتن
sweetdreams_ عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 667 فك نميكنم مرجوع كنن چون سالمه ديجي كالا كلا ميكنه تو پاچمون شامپو ٢٠ تومني رو با تخفيف ميده ٣٥ تومن الان يه عده ميان ميزننت ميگن فك كردي خيلي پولداري ؟😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
mina72 عضویت: 1396/02/01 تعداد پست: 4963 برای من هندزفری خراب فرستادن مرجوع کردم .کامل پولمو برگردوندن .
مهستیmahasty مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 18439 برای من هندزفری خراب فرستادن مرجوع کردم .کامل پولمو برگردوندن . تهران هستین؟ می خوام ببینم پول پست شما کم بوده یا زیاد؟ هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)
مهستیmahasty مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 18439 مرجوع نکردم همیشه از خریدم راضی بودم منم راضی بودم ولی الان ارزونترش تو یه سایت دیدم هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)
roz71 عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 4316 فك نميكنم مرجوع كنن چون سالمه ديجي كالا كلا ميكنه تو پاچمون شامپو ٢٠ تومني رو با تخفيف ... نوار بهداشتی که بیرون خریدم ۵تومنتو کوروش هست ۴۸۰۰تو دیجی کالا با تخفیف زده بود ۹ تومنبدون تخفیف ۱۸ تومنیه نظر دادم هرچی از دهنم در اومد گفتمتایید نشد
mina72 عضویت: 1396/02/01 تعداد پست: 4963 تهران هستین؟ می خوام ببینم پول پست شما کم بوده یا زیاد؟ اره عزیزم تهرانم.
achoool عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 4484 دیجی کالا خیلی گرون فروشه . الانم خیلی دیر ارسال میکنه جنس رو . بعدم فقط چیزی رو پس میده ک خراب باشه اونم یکی دیگه میفرسته زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
آذرنوش عضویت: 1394/05/17 تعداد پست: 5029 بله من مرجوع کردمگفتم خوشم نیومده نمیخواماش. به همین راحتیاومدن گرفتن ظرف چند روز هم پولاش رو ریختن به حسابام
mina72 عضویت: 1396/02/01 تعداد پست: 4963 نوار بهداشتی که بیرون خریدم ۵تومن تو کوروش هست ۴۸۰۰ تو دیجی کالا با تخفیف زده بود ۹ تومن بدون تخف ... خیلی زرنگن تایید نمیکنن .منم حسابی از خجالتشون در اومدم ولی تایید نکردن خیلی خورد تو ذوقم🤣
مهستیmahasty مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 18439 اره عزیزم تهرانم. خوب آخه تهران فکر کنم هزینه پستش نمی گیرن من اصفهان هستم هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)
roz71 عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 4316 فك نميكنم مرجوع كنن چون سالمه ديجي كالا كلا ميكنه تو پاچمون شامپو ٢٠ تومني رو با تخفيف ... یبارم گلیم گرفتم کلا یه طرح دیگه فرستادنمهمونم داشتم فرش اشپزخونم پاره بودمجبور شدم بخرمواسه خاطر مهمونمم فرصت نکردم مرجوع کنمهمیشه بابتش نفرینشون میکنمگلیمی که من انتخاب کردم خیلی ناز بود
مهستیmahasty مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 18439 اره عزیزم تهرانم. مرسولات تهران هزینه پست نداره هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)