2777
2789
عنوان

تا حالا برای دیجی کالا جنسی مرجوع کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3760 بازدید | 48 پست
نوار بهداشتی که بیرون خریدم ۵تومن تو کوروش هست ۴۸۰۰ تو دیجی کالا با تخفیف زده بود ۹ تومن بدون تخف ...

اصن سيستم كارش اينطوريه 

شوهر دوستم ، كفش عمده ميده به ديجي كالا ، مثلا كفش ٨٠ تومني رو كه توي مغازه ، ١٥٠ ميفروشن ،ديجي كالا واسش ٤٠٠ تومن ميفروشه ،٦٠ درصد سود ميده بهشون ،٤٠ درصد خودشون ورميداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من مرجوع کردم گفتم خوشم نیومده نمی‌خوام‌اش. به همین راحتی اومدن گرفتن ظرف چند روز هم پول‌اش رو ...

شما تهران هستین؟

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

نمیدونم والا .زنگ بزن بپرس

می دونم مرجوع می کنم مشکلم هزینه پست که کم می کنن یا نه ؟ 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

مرسولات تهران هزینه پست نداره

چرا داره من ۴.۵ میگیرن ازم...الان ی سفارش دادم نیاوردن بعد زنگ زدم گفتن تامیین نشده

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
چرا داره فکر کنم ۵۰۰۰تومن ایناست . من همیشه خرید میکردم .این سری جنس خراب فرستادن مرجوع کردم

من یه کیف ۶۰ تومنی که با تخفیف زده بود ۲۵ برای بچم می خواستم بخرم دیدم  ۲۵ هزینه پستش تا اصفهان می شد منصرف شدم 

چرا داره من ۴.۵ میگیرن ازم...الان ی سفارش دادم نیاوردن بعد زنگ زدم گفتن تامیین نشده

راستش یکی از ترسهام اینه که مرجوع کنم بعد اون سایت بخوام سفارش بدم بگه قیمت هامون تغییر کرده یا موجودی نداریم !!! تو این اوضاع بازار!!! مملکت نیست دیوونه خونس!!

یه کفش من از دیجی خریدم بزرگ بود ده روزه کفشه رو بردن پولمو نریختن هنوز

کفش خریدن همیشه دردسره!!