2777
2789
عنوان

چالش زندگی سالم و لاغری (بامداد خمار) دوره جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 157643 بازدید | 25376 پست
چه خوب باهمین روشی که گفتین؟ پس امیدوار شم😊

آره عزیزم منم اینجا بیشتر تجربیات کاهش وزن خودمو در اختیار بچه ها میزارم وگر نه متخصص نیستم ولی همه این روشها رو رو خودم امتحان کردم 

حتما میتونی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=70107180]دیشب به خدا تا صبح خواب تاپیک میدیدم که اومدیم تاپیک جدید یا نه انقد غصه داشتم 

😂😂😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
الان گلم میباید اینجا مشخصات بزنیم ؟ 

نه عزیزم یکشنبه ها تو تاپیک اعلام وزن لینکش توی امضامه 

اینجا گزارش کالری و ورزشه 

خداکنه هرکیلویی که شما کم کنی من اضافه کنم واقعا   خسته شدم از بس هرکی دیدم گفت لاغری

عزیزم بعد از غذات بستنی بخور هرروز. لیدی میل یا ببمام بگیر بخور.سیب زمینی و کره بادوم زمینی صبحا بخور. اینا برای من تاثیر داشت. کباب هم آدمو فربه میکنه خوبه.

سلام من اضافه وزن ندارم وزنم64 قدم173اما بخاطر بارداری و الانم بچه داری بیرون نرفتم و و ورزش نکردم ی ...

آره عزیزمخوش اومدی