2777
2789
عنوان

چوب جادویی...

5397 بازدید | 13 پست

💪💪💪💪

الولیپس که به چوب جادویی فوراور معروف است یکی از پرطرفدارترین  و پرکاربرترین محصولات است.

حاوی ژل خالص آلوئه ورا ، روغن جوجوبا و موم زنبور عسل

خواص اصلی لیپس لب فوراور لیوینگ :

تسکین دهنده ، صاف و مرطوب کردن لب های خشک حتی در بدترین شرایط آب و هوایی 

وسیله ای بسیار سریع و آسان برای سوختگی

کمک به عدم خارش محل گزش حشرات

محصولي فوق العاده برای زيگيل، تاول و تبخال

تسکین دهنده آفتاب سوختگی 

به عنوان یک چوب جادویی برای خراشیدگی ، بریدگی و کبودی 

مراقبت از بینی درد در هنگام سرماخوردگی

نرم کردن لایه های خشک شده پوست

جلوگیری از محل خارش و تحریک پوست گرم و خارش دار

کاهش سوزش اصلاح و بریدگی صورت

بهبود هموروئيد يا بواسير

پرپشت شدن ابرو

کمک به رفع کک و مك

ترکیبات اصلی این چوب جادویی عبارتند از:

الوورا

روغن جوجوبا

موم عسل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد چوب جادویی تو سیندرلا افتادم بی بی دی با بی دی بو

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

پرواز هم میشه باهاش کرد..

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

عزیزم خودت استفاده کردی؟ قیمتش چقدره ؟ من همیشه لبهام خشکه . واقعا ابرو رو پرپشت میکنه ؟

پرواز هم میشه باهاش کرد..    

برندی هست که اگه یک بار ازش استفاده کنید پرواز هم میکنید.یه خمیر دندان داره که حتی میشه خورد و برای درد معده عالیه.دندان زرد و سیاه رو طوری سفید میکنه از روز اول بهتر.برند برتر امریکا و دارای بزرگ ترین مزرعه آلوئه ورا.توی گوگل تمام اطلاعات برند هست.برای هر بیماری یه درمان عالی بهتون پیشنهاد میکنه.

برندی هست که اگه یک بار ازش استفاده کنید پرواز هم میکنید.یه خمیر دندان داره که حتی میشه خورد و برای ...

اینطور که تعریف میکنید خیلی خوبه ولی اینقدر محصولات ارایشی بهداشتی زیاد شده ادم سردرگم میشه 

عزیزم خودت استفاده کردی؟ قیمتش چقدره ؟ من همیشه لبهام خشکه . واقعا ابرو رو پرپشت میکنه ؟

عزیزم من ابروهای خودم پرپشته ولی برای سوختگی و جای جوش و اینطور چیزا استفاده کردم عالیه.ولی ما که محصولات رو میفروشیم گروهی دارم که کسایی که استفاده کردن تجدبه هاشونو میفرستن برامون من برات میزارم.قیمتشم 70تومنه علت گرونیم بالا دفتن ارز.امروز درهم پنج تومن هستش.

اینطور که تعریف میکنید خیلی خوبه ولی اینقدر محصولات ارایشی بهداشتی زیاد شده ادم سردرگم میشه 

این برند اصلا محصول ارایشی نداره محصولاتش همه درمانی هست.و اصلا توی ایران نیست.البته قبل تحریم بعضی داروخانها داشتن ولی بعد از تحریم نیست.و اگر به پزشکی بگید اسم این محصولات رو خوب میشناسن و بهتون میگن که پیدا نمیشه.اکثر خانمهایی که برای بچه هاشون که کم وزن و کم اشتها هستن و از لحاظ قدی رشد نمیکنن مولتی ویتامین کیدز که میگیرن میگن ما به دکتر بچه مون گفتیم دکتر میگه اینو از کجا پیدا کردید.