2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو تو کانال تلگرام iranians_psychology فایل های خوش زیستی را گوش کن.بعدش فایل های اضطراب را. بعدش ک ...

فک نکنم تاثیری داشته باشه من با اینکه بیرون میرم هنوز عادت نکردم با صدا به نظرت میتونم تاثیر بگیرم فک نکنم

تصمیم گرفتم برم روانپزشک

فک نکنم تاثیری داشته باشه من با اینکه بیرون میرم هنوز عادت نکردم با صدا به نظرت میتونم تاثیر بگیرم ف ...

روانپزشک را نباید سرخود رفت. حتما باید روانشناس توصیه کنه. میری قرص می گیری بعد ترک کردن اون قرص ها میشه داستان.

برو گوش کن بعد ببین اثر داشته یا نداشته. پیش قضاوتی نکن. از خود ادمینم می تونی کمک بگیری.

روانپزشک را نباید سرخود رفت. حتما باید روانشناس توصیه کنه. میری قرص می گیری بعد ترک کردن اون قرص ها ...

قرص فقط مواقع ضروری میخورم

کارم با قرص بهتر حل میشه 

خیلیا پرسیدم ۱ ماه خوب شدن دیگه گذاشتن کنار همین مشکل منو داشتن‌

چون روانشناس فک نکنم با حرف زدنش تاثیری بگیرم

حرف زدن میخواد چه تاثیری روی من بزار 

اگه داشت همین جامع روی من تاثیر داشت 

قرص فقط مواقع ضروری میخورمکارم با قرص بهتر حل میشه خیلیا پرسیدم ۱ ماه خوب شدن دیگه گذاشتن کنار همین ...

کار اصولی و درمان اصلیتون رفتن پیش روانشناس است. ولی وقتی خودتون مسیری را پیدا کردید و روش پافشاری می کنید کمکی نمیشه کرد. سرسختی دارید.