2777
2789
از الان روش کار کن، خیلی نیازه زبان،  من خیلی دوست دارم با یه توریست صحبت کنم ولی بلد نیستم زبا ...

من الان دخترم میره خیلی صحبت کردنش خوبه 

با زنداییش همیشه درحال مکالمه انگلیسی هست

من الان دخترم میره خیلی صحبت کردنش خوبه  با زنداییش همیشه درحال مکالمه انگلیسی هست

خدا حفظش کنه، انشااله که همیشه موفق باشه 😘😘😘😘

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوره تی تی سی؟

اره من میخوام برم ولی قبلش باید یه ازمون بدم هم از ازمون میترسم هم از دوره ش

هر چه کمتر شود فروغ حیات رنج را جانگدازتر بینی ..سوی مغرب چو رو کند خورشید سایه ها را درازتر بینی . . .
اره من میخوام برم ولی قبلش باید یه ازمون بدم هم از ازمون میترسم هم از دوره ش

نه بابا نترس چیزی نیس!! فقط قبلش قواعدو یه دوره بکن که موقع صحبت یه وخ یادت نره..بعدشم سعی کن تو کلاس فعال باشی..هر چی بیشتر صحبت کنی بهتره..چه کتابایی رو خوندی؟سامیتو خوندی؟

چه احساسی از این بهتر که هستی...!
نه بابا نترس چیزی نیس!! فقط قبلش قواعدو یه دوره بکن که موقع صحبت یه وخ یادت نره..بعدشم سعی کن تو کلا ...

الان سامیتم سامیت 1 ولی تو تابستون تو ی اموزشگاه بودم ازم مدرک نخواستن ولی الان دوس دارم اموزشگاه های خوب تدریس کنم

هر چه کمتر شود فروغ حیات رنج را جانگدازتر بینی ..سوی مغرب چو رو کند خورشید سایه ها را درازتر بینی . . .
الان سامیتم سامیت 1 ولی تو تابستون تو ی اموزشگاه بودم ازم مدرک نخواستن ولی الان دوس دارم اموزشگاه ها ...

منکه تی تی سی مو گرفتم همون اموزشگاه خودم گف بیا تیچری..از بین بیستا دانش اموز منو یکی دیگه قبول شدیم..بستگی داره تو کلاس چه جوری باشی..ان شالله که موفق میشی..

چه احساسی از این بهتر که هستی...!
منکه تی تی سی مو گرفتم همون اموزشگاه خودم گف بیا تیچری..از بین بیستا دانش اموز منو یکی دیگه قبول شدی ...

کلاسش چجوریه؟ سوالای خیلی سخت میپرسن؟