دو تا پیاز بزرگ رو خلالی کن ماهیچه رو بزار روش کمی زردچوبه و ۵۰ گرم کره بریز روی ماهیچه ام یه پیاز دیگه خلال کن بریز زیرشو کم کن بدون اینکه قطره ای آب بریزی بذار دو ساعت بمونه بعد یه استکان زعفران حل شده رو بریز روش بذار یک ساعت دیگه ام بمونه. من همیشه اینطوری درست میکم بینهایت خوشمزس و توی دوستان معروف ماهیچم
عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از هر روشی خواستی استفاده کنی، حتما قبلش اینکارو بکن: گوشتو بزار با آب تنها، ده دقیقه بجوشه که چیزای اضافی و کف و ایناش خارج بشه. بعد بشورش و بعد بقیه مراحل.
وای غش کردم چقدر کدبانوی شما به به یعنی اینقد آب میندازه که بپزه؟
دقیقا خود گوشت و پیاز انقد آب میندازه که گوشت کاملا نرم میشه. من خودم اصلا لب به گوشت قرمز نمیزدم از بوش بدم میومد ولی عاشق این نوع ماهیچم. فقط دقت کن پیاز زیاد بریزی به نسبت میزان گوشتت
عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
نوش جونتون. اگه خواستی تو نت سرچ کن پخت ماهیچه به روش برادران کریم(توی مشهد یه رستوران معروف هست که به این روش میپزن) همون دستوریه که من گفتم فقط یادم رفت بگم که همون اول دو تا چوب دارچینم میندازم آخر سر برش میدارم
عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹