دو تا پیاز بزرگ رو خلالی کن ماهیچه رو بزار روش کمی زردچوبه و ۵۰ گرم کره بریز روی ماهیچه ام یه پیاز دیگه خلال کن بریز زیرشو کم کن بدون اینکه قطره ای آب بریزی بذار دو ساعت بمونه بعد یه استکان زعفران حل شده رو بریز روش بذار یک ساعت دیگه ام بمونه. من همیشه اینطوری درست میکم بینهایت خوشمزس و توی دوستان معروف ماهیچم
عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از هر روشی خواستی استفاده کنی، حتما قبلش اینکارو بکن: گوشتو بزار با آب تنها، ده دقیقه بجوشه که چیزای اضافی و کف و ایناش خارج بشه. بعد بشورش و بعد بقیه مراحل.
وای غش کردم چقدر کدبانوی شما به به یعنی اینقد آب میندازه که بپزه؟
دقیقا خود گوشت و پیاز انقد آب میندازه که گوشت کاملا نرم میشه. من خودم اصلا لب به گوشت قرمز نمیزدم از بوش بدم میومد ولی عاشق این نوع ماهیچم. فقط دقت کن پیاز زیاد بریزی به نسبت میزان گوشتت
نوش جونتون. اگه خواستی تو نت سرچ کن پخت ماهیچه به روش برادران کریم(توی مشهد یه رستوران معروف هست که به این روش میپزن) همون دستوریه که من گفتم فقط یادم رفت بگم که همون اول دو تا چوب دارچینم میندازم آخر سر برش میدارم