2777
2789
عنوان

نرم بودن ملاج نوزاد خطرناکه؟؟😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سالشه

میدونی ما یک رسمی داریم که نسل به نسل پیاده کردیم از نوزادی هفته ای یکبار سر بچه رو با روغن گوسفند چرب میکردیم 

به مرور میدیدیم سرش سفت شده. نمیدونم چقد دلیل علمی داشت ولی یک خانم دکتر قدیمی بود که این کارو تایید میکرد💖

خدا هست.
سوال مخاطب نی‌نی‌بان: : https://niniban.com/ ده روز پیش نوزاد دوازده ماهه : https://goo.gl/DOZRJp ام را به خاطر این که خیلی عرق می کرد، دکتر بردم. دکتر بعد از معاینه  گفت طبیعی است، اما وقتی به ملاجش دست زد؛ گفت کمبود ویتامین دی دارد و ملاجش مثل نوزاد شش ماهه است. آمپول دی داد و گفت از این به بعد قطره میم اورنج  که من به نوزادم می دادم را دیگر ندهم، چون میزان ویتامین دی آن کم است  و آ.د ایرانی بدهم. آیا ملاج نوزادم با آن آمپول و قطره اد ایرانی سفت می شود؟ در ضمن نوزادم هنوز چهار دست و پا حرکت نمی کند؛ ولی به تنهایی می نشیند و غلت می زند.

پاسخ دکتر وحید نعمتی زاده، متخصص اطفال:
در مورد ملاج بچه هیچ ارتباطی به کمبود ویتامین ندارد. ملاج حتی گاهی تا 18 ماهگی بچه نرم می ماند و ربطی به کمبود  ویتامین دی ندارد. درباره عرق کردن زیادش هم دلایل مختلفی می تواند داشته باشد. گرم بودن خانه پوشاندن لباس زیاد هم عامل تعریق هستند. گاهی اوقات عرق کردن علت ژنتیکی دارد. بچه های چاق هم زیاد عرق می کنند یا حتی ابتلای به بیماری های قلبی هم می تواند زمینه تعریق را فراهم کند. درباره راه رفتن هم؛ بچه شما در 12 ماهگی باید بتواند روی پایش بایستد، جایی را بگیرد و حرکت کرده یا حداقل با شکم حرکت کند. البته بعضی از بچه ها چهار دست و پا حرکت نمی کنند و یک دفعه بلند می شوند و راه می روند. مثلا بچه هایی که چاق هستند چهار دست و پا نمی روند. در هر صورت برای بررسی های بیشتر توصیه می کنم به متخصص اطفال مراجعه کنید.
قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
تا کی وقت داره

نمی دونم ولی دخترم یه سال و نیم بود هنوز بسته نشده بود 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

ببین عزیزم نوشته که تا ۱۸ ماهگی مشکلی نداره

ان شاالله که چیزی نیس

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه