2777
2789

دخترم من خیلی کوچولو موچولوعه من برای دخترم شیر خشک پدیا شور خریدم  کیا تا بحال استفاده کردن- میخوام بدونم توی افزایش قد و وزن چقدر تاثیر داره- اگه دوست داشتین قد و وزن بچه ها تون هم بگین ممنون میشم قصدم مقایسه نیست لطفا نگین هر بچه ای روی نمودارخودش من همه اینارو میدونم

دختر من سه سالست اما کلا درشته برگتر از سنشه به درد مقایسه نمیخوره 

پدیاشور من تا حالا ندادم ولی دیدم خیلیا برای بچه های بدغذا میدن و راضی ان نمیدونم واقعا تو رشد هم تاثیر داره یا نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترت ۴سالشه شیر خشک میدی هنوز من پسرم شیر خودمو خورد تا یه سال و‌نیم بعدم شیر پاستوریزه دادم 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

دخترم۴سال و۲ماهشه  وزنش۲۰کیلو قدش۱۰۶

اینکه گفتی چکارمیکنه چاق میکنه؟چندگرفتی؟

دلبندم بندبند دلت را به خدایی بسپارکه بیشترازمن هوایت رادارد...💖خداجونم شکرت💖
چه جالب ٥كيلو از دخترمن ماشالله وزنش بيشتره ولي قدش ٢سانت ازدخترشما كوتاهتره 

ماشالله مهم قدشه وزنشم نرماله خوبه👌

دخترم۴سال و۲ماهشه  وزنش۲۰کیلو قدش۱۰۶ اینکه گفتی چکارمیکنه چاق میکنه؟چندگرفتی؟

همه ویتامین ها و اهن و کلسیم و دی و .... را داره- و کلا مکمل غذایی هست و چاق کننده-55 هزار تومان دیروز خریدم

يه كمي لاغره خوابش خوب نيست

شایدچون زیادورجه وورجه میکنه،خواب هم رووزن تاثیرمیزاره👌دخترمن خوابش خوبه الان هنوزبیدارنشده😂

البته موقع تولد۴کیلوو۳۰۰بودوزنش،شایدبراهمینه وزنش یکم بالاس

گوشت کبابی وسیب زمینی ابپزخوردش بده تپل میشه😍

دختر من خیلی لاغره از بس که ماشالا تحرک داره-تازه شده 11 کیلو با اینکه خیلی بهش میرسم بخدا ولی بدغذا ...

شربت زینک پلاس هم خیلی خوبه خارجیشوبگیر هم اشتهاشوبازمیکنه هم روقدش تاثیرمیزاره

شایدچون زیادورجه وورجه میکنه،خواب هم رووزن تاثیرمیزاره👌دخترمن خوابش خوبه الان هنوزبیدارنشده😂 البت ...

ماشالله ب وزن تولدش

نه هزيز ريز بود ٢٨٠٠

ديروز ازصبح رفته پيش دبستاني رفته بيرون با مادرم سه چهارساعت،شب ١١ونيم خوابيد ٨ونيم بيدارشد