2777
2789
عنوان

سنگ کلیه

3066 بازدید | 30 پست

سلام دوستان همسرم سونودادسه تاسنگ ریزبه اندازه 5میلی و4میلی و3میلی توکلیه سمت راستشه اصلادردنداره هرکاری می کنم دکترنمیره داروی گیاهی هم ازطب سنتی گرفتم نخوردمیخوام خودم جواب ازمایش وسونو رو ببرم پیش متخصص کلیه که براش داروبنویسه 

سوالم اینه ازدوستانی که تجربه سنگ کلیه دارندایااین سنگ هااگه بخوان دفع بشن خیلی دردایجادمی کنندچون اندازشون زیرنیم سانت هست کلادرد دفع چطوریه؟خودش ازدردهنگام دفع خیلی میترسه.دوستانی که تجربه دارندراهنماییم کنندممنون میشم

مامی کیا ی سابق هستم 

سه سانتیه کوچیکه...ولی دو تای دیگه ریز محسوب نمی شن. و متاسفانه بله...خیلی درد دارن. مخصوصا برای آقایون. 

دارو کار خاصی نمی کنه. به هر حال باید دفع بشه. داروها کمک می کنن زودتر دفع بشه.

الان درد نداره چون حرکت نکردن. دردش وقتی شروع می شه که وارد مجرای ادرار بشن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اقایون کمی دردش بیشتره.  عرق خارشتر و قطره سنکل بخورن راحتتر دفع میشه . اگر تخم مرغ رو داخل یه لیوان اب بذارید و یه لیمو ترش داخلش بریزید صبح تخم مرغ رو بردارید و اب رو ناشتا بخورید سنگا رو تقریبن خورد میکنه و راحت دفع میشه 

بهانه های دلتو بسپار به دست های خدا ....هوای غم هاتو داره خدای خوب عاشقا....
بستگی به نوع سنگ داره من تا به حال سنگ هایم بدون درددفع شده.

خداروشکرعزیزم 

نوع سنگش رو ازدکترمی پرسم میتونم بپرسم سنگ شماازچه نوعی وچه اندازه ای بوده

مامی کیا ی سابق هستم 

منم سنگ دارم گلم.....بعضیا میگن درد داره...بعضیا میگن نداره......کلا براساس جایی که تو کلیه قرار داره...ممکنه الان ایجاد درد کنه یا نکنه......ولی یه سر چیزا شنیدم اگه بخوره پودر میکنه سنگو و دردی ایجاد نمیکنه....مثله قطره سنکل....سرکه ی سیب.....هندونه ی کامل پخته شده.....میوه ی گل نسترن......کلم قمری.....اینا مهم تریناش بود گفتم.....

بعد برای دفع باید بپر بپر و بدو بدو کنه ادم تا بتونه سنگ دفع شه

شوهر خاله منم ارثی سنگ کلیه داره خوب مستقیما وقتی سنگ از طریق ادرار دفع میشه حتما دردای به خصوص خودشو داره پیشنهاد میکنم وقتی خدا بخواد مشکلشون برطرف شد پیاده روی رو فراموش کنن انگور دشمنشونه انواع دلستر و نوشابه رو اگه بخورن به خودشون خیانت کردن اگه بتونن اب پوست هندونه جوشونده بخورن معجزه میکنه ولی مزه خیلی بدی داره

با افتخار محسنی ام😍💙
خداروشکرعزیزم  نوع سنگش رو ازدکترمی پرسم میتونم بپرسم سنگ شماازچه نوعی وچه اندازه ای بوده

سنگ من هم بین 3تا 4میلیمتر بوده واز نوع کلسیم بوده که دکتر گفتن کمتر موادلبنی مصرف کنم ومایعات بیشتری مصرف کنم.

منم سنگ دارم گلم.....بعضیا میگن درد داره...بعضیا میگن نداره......کلا براساس جایی که تو کلیه قرار دار ...

مشکل اینه که همسرم یه کلیه داره که اونم سنگ داره خیلی نگرانم قطره فردابراش می گیرم ببینم چی میشه فقط ازدرددفع میترسه

مامی کیا ی سابق هستم