2777
2789
عنوان

چطور بچم رو از پوشک بگیرم

176 بازدید | 24 پست

سلاگ پسرم ۲ سال و ۲۰ روزشه هر کار میکنم میبرم تو دستشویی جیش نمیکنه میاد بیرون تو شلوارش جیش میکنه به نظرتون چیکار کنم یاد بگیره هرکی تجربه ای داره بیاد بگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اول باید بچه رو از شیر بگیری، بعد از یه مدت بچت باید به یه سنی از عقل برسه که بفهمه جیش یعنی چی، خونه زندگیتو جمع کنی تا خودشو ببخشید خراب کنه بدونه چی به چیه اون موقع دردسترت کمتر میشه و میدونه باید بره دشویی 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤

منم میخوام دخترمو بگیرم ازپوشک ولی هرکارمیکنم تودستشویی جیش نمیکنه.آخه من بهمن باید زایمان کنم مجبورم دیگه ازپوشک بگیرم دوسالشه

💜خدابامن است💜خوشحال میشم مهمون پیجم باشی😍    sheri.life_style 

ببین  اگه دوست نداری خونته رونجس کنه پس مامیش کن هریه ساعت ببرش دسشویی که جیش کنه بعد بیارش بیرون باز هم ماممیش کن باز اینطوری یاد میگیره حتا اگه پوشک تنش کردی نباید جیش کنه روخودش 

هرچیزی کمش دارو است .متوسطش غذا است .وزیادش سم است .حتی محبت کردن