2777
2789
عنوان

شــــــــــــــــــــام

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 77 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغ و گوجه مهم نيست كه  كباب تابه اي سيب زميني سرخ كرده و تخم مرغ عدس پلو با گوشت ماكاروني ...

مرسی از راهنماییتون.کباب تابه ای درست میکنم

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
وااااااااااااای خیلی خوب بود😃😃😃😃😃😃😀😀😀😀 منم دلم مرغ میخواد ولی فریزرم جانداره نمیتونم بخرم

خدا برکت خونتونو زیاد کنه😙😗😗😗

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم
چقدر شما پولدارييينننن...فريزرت ديگه جا نداره؟؟؟؟😐

واااا چه ربطی به پولدار بودن داره. کوچیکه جا نداره بعدم معمولا بعداز تابستون فریزرا پره ماله همه همینه دیگه

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
خدا برکت خونتونو زیاد کنه😙😗😗😗

قربونت برم. کوچیکه کم تجربه بودم موقع خرید بیشتر به ظاهر توجه کردم نه جادار بودنش.الان خیلی اذیتم

واااا چه ربطی به پولدار بودن داره. کوچیکه جا نداره بعدم معمولا بعداز تابستون فریزرا پره ماله همه همی ...

اي بابا نه عزيزم من كلا سبزي و اينا فريزري دوست ندارم نميخرم زياد...شوخي كردم باهات،خدا بهتون بركت بده 🙏🏻

اي بابا نه عزيزم من كلا سبزي و اينا فريزري دوست ندارم نميخرم زياد...شوخي كردم باهات،خدا بهتون بركت ب ...

قربونت برم من عادت دارم همه چیو فریز میکنم حتی آبلیمو رو موقع خرید یخچالم کم تجربه بودم بیشتر به ظاهرش توجه کردم اصلا جانداره.همچنین شما

خب من حامله ام دلم ميخواد ١ كيلو نميخورم كه

منم عاشق سیرابیم ولی سیرابیه گوساله نه گوسفند. توشهرما کیلویی میفروشن شاید همسرتون یادش رفته دوباره یاد آوری کن چون بارداری حتما بخور

قربونت برم من عادت دارم همه چیو فریز میکنم حتی آبلیمو رو موقع خرید یخچالم کم تجربه بودم بیشتر به ظاه ...

ممنونم عزيزم،نه بابا من كلا به اندازه يه ماه فريزري ميكنم مثلا ٢ بسته قرمه ٢ بسته سبزي آش ٢ بسته سبزي پلو،همه رو هم خودم انجام ميدم،سخته ولي عادت كردم ديگه