2777
2789
عنوان

چی تنتونه😁😁😂😂😂شام چی دارید😛

| مشاهده متن کامل بحث + 5080 بازدید | 263 پست
الهى خوشبخت باشى اما دوسال بعد ديگه از اين احساسات ندارى😂

مرسی عزیزم همچنین

ب امید خدا ۲۷ ابان عروسیمه تصمیم دارین این حسای خاص و همیشه حفظ کنیم  

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهى خوشبخت باشى اما دوسال بعد ديگه از اين احساسات ندارى😂

وای نگو ب نظر من خیلی حس خوبیه،دلم میخواد همیشه تو خونه زندگی جاری،باشه

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

سرطان زاست میگن :) من هر روز مجبورم برم دوش بگیرم 

من كه روزي دوبار زير دوشم😥😧خسته شدم تا كاراي خونه رو ميرسم و نهار ميزارم ميبينم عرق كردم ميرم زير دوش .باز بعد نهار ظرف شستن و بازي با بچه و مرتب كردن دوباره خونه الان باز بايد برم زير دوشد.نوزادم نميخوابه 

هییییییی.هیچی توخونه نداشتم اول صبح منوبرده فروشگاه دویست خریدکرده فکرکرده میشه بدون گوشت ومرغ وسیب زمینی پیاز غذاگذاشت بهش گفتم ظهربیابریم خریدپیچوندنیومد.من.شام ندارم دخترمم بردم حموم  خودمم رفتم موهاموفرکردم ولی ریمل ندارم ارایش کنم حوصله ندارم.....

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  

خدا شادتان کند شادم کردین 😂😂😂😂😂منم یه نیم تنه سفی  قرمز و یه شرتک قرمز شامم ماکارونی ظهر هست شوهر ساعت ۱۲ و نیم میاد 😐کف پتو هستم الان و فکر میکنم چطور پاشم و همت کنم لباسارو آوییزون کنم رو بند 

تااا میتونین ریپلی کنید پستامو بـــســـی خوشــــحال میـــشم لایکم نکــنید  واسه زندگیمم یه صلوات مهمونم کنید مرسی 
نه بو نمیده   فقط خیس میشه میسوزه :) پس میرم مام میگیرم چه مارکی خوبه هم بوش عالی باشه؟

رکساناها خوبن 

نمیدونم جلو خیسی‌رو بگیره ها

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی

برای بو ندادن زیر بغل بعد حموم کرم زینک اکساید بمالین ب زیربغلاتون تا دو روز یا بیشتر موقع تعریق زیر بغلتون بو نمیده من همیشه این کارو میکنم..تازه سیاهم نمیشه زیربغلتون مام سیاه میکنه

خلاصه اینکه...بادکنکو خیلی بادکنیتو صورته خودت میترکه.🖕💥💥