2777
2789
عنوان

چی تنتونه😁😁😂😂😂شام چی دارید😛

| مشاهده متن کامل بحث + 5080 بازدید | 263 پست
پيژامه قهوه اى كردى تنمه با زيرپيرهن آبى آستين دار جورابم پوشيدم تا زانُوَم😂😂😂😂 شام كباب تابه ق ...

منم شلوار کردی دارم 😐😐😂😂

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زایمان داشتم بهش مرخصی تولد فرزند دادن. همش هم دعوا میکنیم از صبح هم با هم حرف نزدیم اصلا

طبیعیه چون تازه زایمان کردی.من تا وقتی بچم ۴ ماهش شد و خوابش تنظیم شد و آروم شد همه چی خوب شد

الهي و ربي من لي غيرك
من چند تا تاب دارم که زیر بغلو نمیپوشونن اذیت میشم از تعرق :)

آهان،،من کلا عرق نمیکنم مگر اینکه خیلی گرم باشه😅😂

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
شنبه دیگه میره سر کار خدایی کمک حالم بود اما غر زدناش و بداخلاقی هاش رو هم تحمل کردم خودمم دو برابر ...

خب خداروشکر دیگه از شنبه میره این دو روز و باهاش خوب باش ک اختتامیه خوبی باشه😁

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...
آه لعنتی...(با لحن فیلمای هالیوودی بخون😜)

😂😂😂😂😂اره خیلی باحس خوندمش 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
منم شلوار کردی دارم 😐😐😂😂

آفرين 😊

كل روز با لباس فرمم ميام خونه هم شلوارك عايا؟؟😑😑😑پس شلوار كردى برا چى اختراع شده!والا😪

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂