2777
2789
عنوان

آیا تغییر رشته و ادامه تحصیل بدم؟

114 بازدید | 13 پست

سلام دوستان خوبید؟ من 27 سالمه و متاهل هستم و تازه ارشد رو تمام کردم اما هنوز مدرکم رو نگرفتم . تو فکر اینم که کنکور امسال رو شرکت کنم و خوب درس بخونم و بعلاوه از سهمیه پدرم استفاده کنم تا یکی از رشته های بهداشت رو قبول بشم . کنکور قبل به دلایلی از سهمیه پدرم استفاده نکردم . حس میکنم هنوزم وقت دارم یه رشته دیگ رو بخونم . البته با همون سهمیه پدرم شاید بشه برم سر کار اما به سختی . بنظرتون یکار دولتی پیدا کنم بهتره یا پرستاری و بیهوشی و این ها؟ خودم خیلی درمان رو دوست دارم؟

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

خیلی ذهنم برا آینده ام مشغوله.  به خودم میگم بعد شش هفت سال درس خوندن الان میخوای تغییر رشته بدی ؟

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقطم برو پرستاری هوشبری افتضاحه بازار کارش

واقعا؟؟؟

دوست خودم رفت پرستاری از ترم شش تا الان یه روز بیکار نشده

اره من خودم مامایی ام

خیلی بد دلم نسبت به این چیزا مثل زایمان و اینا 

میدونم با یکم تلاش میتونم رشته ی خوبی قبول بشم حتی میگم کاش قبل ارشد رفته بودم برا پزشکی آزاد اقدام کرده بودم سه سال عمرم هدر شد برا ارشد رشته ام . به دردم نمیخوره