2777
2789
عنوان

بهترین جا برای خرید مبل

213 بازدید | 14 پست

سلام دوستان ادرس برای خرید مبل و فرش ک قیمتاش مناسب تر از همه جا باشه دارید بگین ،برای جهیزیه میخوام برم سریعتر بگیرم تا همه چی قحطی نشده☹️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه مبل شنیدم نعمت ابادو ،یافت آباد چطور؟ نعمت آباد بهتره؟

اره نعمت اباد قیمتاشم مناسبه خودشون تولیدی دارن راحت میتونی حتی اگه خواستی پارچه و .. انتخاب کنی سفارش بدی 

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   

فرش، شهر فرش خوبه

مبل، وهن آباد و قلعه میر. 

درست زمانی که بین همه ی اگر ها و باید و شاید ها و چون ها و چرا ها،مصصم می شوی بنشینی بر سر سجاده ی مهرش و از خدا نام مادر را التماس کنی .... و بعد خدا منتش را ... نعمتش را.... در حقت تمام کند و نام زیبای مادر را برازنده ی باقی اسمت کندقصه ی روزهای تنهاییت تمام می شودیکی می آید که تو،  به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کنی و به ضمانتش وامِ مادرانگی می گیری  خدایاشکرت  

فقط رفتی مبل بخری همونی که آماده داره رو وردار حتما هم فاکتور با تاریخ دقیق و اسم مشخص بگیر

سفارش نده

بازار پایین بالاس میندازن بهت .یا اول قرارداد میبنده بعد میگه باید پول بیشتر بدی دیگه نه میتونی پس بدی نه میتونی پول بدی.

دقت کن حتما فاکتور دقیق باشه از مشخصات مبل گرفته تا همه چی.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

کلا تا دو هفته با داشتن فاکتور میتونی جنس رو پس بدی پس حتما اقلام سنگین که میخری فاکتور دقیق بگیر.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد