2777
2789
سلام عزیزم...پیگیر کارای طلاقم... نه پیش پدرشه..

چجور تاقت میاری عزیزدلم ، بخدا من دلم واسش تنگه چه برسه به تو ، رفتی خونه پدرت ؟ میخوای نگهداری روژیا رو ازش بگیری ؟

💖💖💖 الهم صل علی سیدنا محمد و علی آله و صحبه و سلم 💖💖💖
چجور تاقت میاری عزیزدلم ، بخدا من دلم واسش تنگه چه برسه به تو ، رفتی خونه پدرت ؟ میخوای نگهداری روژی ...

من خودم اواره خونه بقیه شدم

دلتنگش هستم منم ادمم جونم تو خطره اون دلم واسه خودم میسوزه بعد بقیه اون الان تو بهترین شرایطه ولی من چی ها؟

۲۵۰ میلیون پولمو برده شوهرم روژیارو بیارم با چی بزرگش کنم

همون پیش باباش باشه تااون پوله برای اون باشه

نه من روژیارو بیارم باباش بره دنبال هرزگی هاش

ایلام ۹۸《هر بژی چوار پارچه کورد》

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونستیو زنش شدی ؟؟؟؟ کاش خانوما قبله ازدواج پیگیر باشن ک چرا خاستگارشون معاف شده . نگن خوبه ظاهرش ...

معافیتش بعد ازدواجم گرفت غیبتش رو خرید

ایلام ۹۸《هر بژی چوار پارچه کورد》

خدا لعنتش  کنه زورش به ضعیف تر از خودش رسیده

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        

خیلی اعصابم بهم ریخت

او را بخوانید که از هر پدر و مادری مهربانتر است... از تمام دردها و نیازهایمان آگاه است... او را بخوانید که بر همه چیز عالم است...همه را به او بسپارید  تا پاسخش را دریافت کنید... در همه شرایط زندگی از خدا تشکر کنید و این شکرگزاری را بصورت عادت در آورید ... از اعماق قلبت  بگو خدایا متشکرم ... آنگاه از آرامش شگفت انگیزی لبریز خواهی شد...
بچه من خیلی بدنم درد داره باید برم بازو رو بخیه بزنم بعدا جواب میدم ببخشد

چقدر انسان متاثر میشه از این رفتار حیوانی ایشون امیدوارم الان دیگه بهبودی حاصل شده باشه و از دستشون خلاص شده باشی امییین