2777
2789

دیگه خسته شدم از بس دو روز رژیم گرفتم و رها کردم

73 کیلو هستم با قد 163

دنبال یه راه موثر و پایدار میگردم.خیلی تحقیق کردم

بین لاغری با روش مهدی  خردمند یا کالری شماری یا رژیم کتوژنیک یا گیاهخواری کدوم را توصیه میکنید؟؟؟؟؟

شروع 97/7/7 وزن فعلی73 وزن اولیه75 .وزن هدف فعلا65  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کالری شمار مانکن،ورزش حتما حتما حتما،غذای کم(نه رژیم سخت و خاص و عجیب غریب)از همه چی بخور ولی نصفشو....اینطوری لاغر میشی...

مثلا برای اینکه چشت سیر شه هر چقد دلت میخواد غذا بکش تو بشقابت بعد نصفشو خالی کن نصفشو بخور،،،،اینطوری هم چشت سیر میشه،هم پی میبری که چقد زیاد غذا میخوردی قبلا....

منظورتون حذف کااااااامل؟ یعنی کربو هیدرات را کامل حذف کنم؟

نه اصلا اينكارو نكن يه مدت خوب مياي پايين دوباره برميگرده همه چي بخور ولي كالريشو حساب كن،من چند سال پيش ٢٠ كيلو با ورزش و كالري شماري كم كردم،چند سالم نگه داشتم الان باردار شدم چاق شدم 

منظورتون حذف کااااااامل؟ یعنی کربو هیدرات را کامل حذف کنم؟

نه کامل کامل ولی خیلیییییییی کمش کنید 

من تو ۳ماه ۷کیلو کم کردم با کم خوردن اینا حالا اگ حذفش میکردم حتما بیشتر کم میکردم

رقصیدن هم خیلی خوبه

💕عشق من همسرم💕 نفس من دخترم💕

عزیزم من تو سه ماه ۱۱ کیلو کم کردم‌.. قبلا روش اای زیادی رو امتحان کردم اما همش موقت بود بهترین روش همینی هست که میخوام بگم بهت.... هیچ نوع غذایی رو حذف نکردم اما حجم وعده غذایی رو کم کردم در حدی که سیر بلند نشم از سفره اگه هوس غذاهای پر کالری مثل بستنی و ماکارونی و شیرینی میکردم سعی میکردم  کم بخورم مثلا یه دونه شیرینی اما در عوضش دیگه شام نخورم همونوشامم باشه چون تقریبا ۵۰۰ کالری داره یه عدد شیرینی...بعد در هفته دو سه بار حدود یه ساعت میاده روی میکردم با سرعت معمولی هم میرفتم ...هر وقتم حوصله داشتم اهنگ میزاشتم یه ربع بیست دقیقه میرقصیدم... نه اینکه برنامه منظم داشته باشم خودمو خسته کنم هر وقت حوصله داشتم...اصلا هم نمیزاشتم حسرت غذا به دلم باسه هر چی هوس میکردم یه کوچولو میخوردم مثلا یه بسته پفک کوچیک میخریدم چند تا دونه میخوردم بعد شام رو غذای سبک میخوردم...الان ۷ ماهه رژیمم تموم شده نیم کیلو هم اضافه نکردم همه چیزم میخورم اما اشتهام کم شده پرخوری نمیکنم...یادم رفت بگم هر روز دمنوش چای سبز و زیره میخوردم

عزیزم من تو سه ماه ۱۱ کیلو کم کردم‌.. قبلا روش اای زیادی رو امتحان کردم اما همش موقت بود بهترین روش ...

عااالیه

همینکه برگشت نداشته یعنی موفق بودی

ممنونم

شروع 97/7/7 وزن فعلی73 وزن اولیه75 .وزن هدف فعلا65