سلام دوستان،دخترم وارد ۱۸ماه شده خیلی وضعیت پوشک گرون شده واقعا دیگه از پس هزینه پوشک و شیرخشک و این چیزا نمیشه بر اومد،از صب شروع کردم که از پوشک بگیرم رفتم براش شورت اموزشی هم گرفتم حالا یبار تو صندلیش جیش کرد دوبار تو شورتاش،بااینکه قیل اینکه جیش کنه بردم که جیش کنه نکرد،بنظرتون چیکار کنم،لطفا از تجربیاتتون بگین،من لایکتون میکنم ممنونم
زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
عزیرم من هنوز بچه هامو از پوشک نگرفتم و دوسال ودوماهشونه هنوز هم امادگی ندارن به نظرم 18 ماهگی زوده ...
بستگی به فهم بچه داره من دخترم خیلی خیلی باهوش بود یک سالگی به حرف افتاد یک سال و چهار ماهش بود یه هفته یی از پوشک گرفتمش خیلی خیلی عالی بود حتی یکبارم تو خونه جیش نکرد اما پسرم دوسالگی به حرف اومد الانم دوسال و سه ماهشه گرفتمش خیلی اذیت کرد صدبارم جیش کرد
سلام. برای پوشک گرفتن کلا بچه رو باز بذار فقط شبا پوشک کن هروقت دیدی شب تا صبح خشک بود دیگه شب پوشک نکن ولی برای احتیاط ی چیزی زیرش بنداز. در طول روز زود به زود ببرش دستشویی تشویشی کن. بهش جایزه بده. مثلا بادکنک. یا شمع براش روشن کن. تا عادت کنه. دعواش اصلا نکن.
سلام. گلم من پسرم ۳سالشه. ۳ماه پیش میخوااستم بگیرم. اصلا نمیفهمید. متوجه نبود. همکاری هم نمیکرد. اصلا دیتشویی نمیومد. باید به زور میبردمش. منم دوباره پوشکش کردم. ولی الان ۳روزه دوباره شروع کردم. پوشک شورتی پنپرز گرفتم. بهش گفتم این شورته. دیگم پوشک نداری. هر۲۰دقیقه بردمش دستشویی. این دفعه هم همکاری کرد هم متوجه بود. تو این سه روز ۳بار نجس کرده. ولی تو پوشک شورتی. از دیروز هم ۲بار خودش میگه جیش دارم. اگه میتونی پوشک شورتی بگیر. خیلی خوبه. من بیته ۳۴تایی خریدم. ۱۵۰تومن. نجس کاری نداره.