2777
2789

تو که می خواستی بخری چرا ماه پیش نخریدی که همه میگفتن قراره گرون بشه زمانی که ده تمن بود !!!

الان وقت فروشه نه خرید 

تنها چیزی که باید خرید خونه و ماشینه 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برم سه تومنمو از بانک مسکن بردارم حساب جوانان باز کرده بودم ۶ سال پیش 

الان فکر کنم وامم بهم ندن بدون سود اصل پولو میذارن کف دستم 

باهاش برم چیکار کنم به نظرتون؟

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا 
من فکر نکنم از ۲۰ بالاتر بره

میگن تا ۳۰میره😏

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
تو که می خواستی بخری چرا ماه پیش نخریدی که همه میگفتن قراره گرون بشه زمانی که ده تمن بود !!! الان و ...

خونه که با طلا و دلار بالا و پایین میشه اگه دلار و طلا بیاد پایین مسکن هم میاد پایین

یه دخمل باهوش🙄😘😍💋💄💅👗👠👒👜
خونه که با طلا و دلار بالا و پایین میشه اگه دلار و طلا بیاد پایین مسکن هم میاد پایین

خونه نشده تا حالا پایین بیاد 

ولی طلا و دلار شده 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

بخر فعلا اوضاع بیریخته

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
خونه نشده تا حالا پایین بیاد  ولی طلا و دلار شده

عزیزم تا حالا ندیدی چقدر تهران قیمت ها میاد پایین 

در اصل وارد رکود میشه بعد میاد پایین البته اگر دلار و طلا بیاد پایین

یه دخمل باهوش🙄😘😍💋💄💅👗👠👒👜
عزیزم تا حالا ندیدی چقدر تهران قیمت ها میاد پایین  در اصل وارد رکود میشه بعد میاد پایین البته ...

تهران هیچ وقت تا حالا خونه ارزون نشده 

راکد شده ولی ارزون نه 

اخبار دیشب میگفت خونه راکده ولی هفتاد درصد افزایش قیمت داشته تو همین یه ماه !!!!!