2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم،من پیش یکی رفتم یچیزاییو راس میگف یچیزاییو نه،مثلا ب اجی من گف بچت پسره اما دخترشد،ولی ب من یچیزایی گف ک بعدا برام پیش اومد..هنوزم بعضی چیزاش البت برام ب واقعیت وصل نشده

چند روز دیگ میرم دکتر.مطمینم دکتربم‌میگه                خانوم شوما تو کیونتون یه تومور بدخیم دارین  ..که یه جاهایی باید میریدین ب بعضیا ولی بجاش احترام نگهداشتین  
من تازه یه بچه سقط کردم مادرشوهرم رفته میش دعانویس گفته بعدیش هم سقط میشه باید بیاد من درمانش کنم می ...

مادرشوهرت خوبه؟؟؟؟

چند روز دیگ میرم دکتر.مطمینم دکتربم‌میگه                خانوم شوما تو کیونتون یه تومور بدخیم دارین  ..که یه جاهایی باید میریدین ب بعضیا ولی بجاش احترام نگهداشتین  
ادای خوبارو درمیاره با این حرفش استرس تمام وجودمو گرف

نمیخام تودلتوخالی کنم ولی ب حرف هرکسی توجه نکن ...مادربزرگ من،اون زمان ب مادر منم یچیزی میگ ک اره رفتم پیش فلانی گفته عروستو دعاکردن بایدخودش بیاد دعابگیره،مادرمنم میره،بعدن متوجه میشه ک دعای جدایی ب متدرم داده،ینی یکاری کرد ک مامانم خودش گذاش رف

نری پیشش بابا

این دعانویسا چرت میگن،میگه بیا پیشم تا درمانش کنم پول به جیب بزنه

به مادربزرگ من گفته بود باید رو‌پوست اهو اینایی که میگم بنویسی بعد مادربزرگم گفته پوست اهو از کجا بیارم،گفته خودم برات پیدا میکنم بعد یه مبلغ بالایی در ازاش میخاسته😐

کارشون همینه کلاه بردارا

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
نمیخام تودلتوخالی کنم ولی ب حرف هرکسی توجه نکن ...مادربزرگ من،اون زمان ب مادر منم یچیزی میگ ک اره رف ...

واقعا؟؟نه شوهرم اجازه نمیده برم ولی تو دلم یه جوری خالی شد آخه من خیلی استرس میگیرم

به نظر من آینده هرکس دستش خودشه و به خاطر انتخاب های خوب و بدش رقم میخوره البته سرنوشت هم نباید فرام ...

بخدا افسردگی گرفتم بعد سقطم امیدوار بودم بچه بعدیم سالم به دنیا بیاد الان بدتر استرس گرفتم آیندم اگه دست خودم بود بچمو سالم به دنیا میاوردم