2777
2789

ندیدم تاحالا ازکجاپیداکردین؟مفاتیح؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

برای چه حاجتی خوبه 

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم دعای صدصلوات هس

دعای زیر که معروف به دعای صد صلوات است یکی از مجرب ترین دعاهایی است که iهر نوع حاجات  را روا میکند و تمام مشکلات را رفع میکند

در این دعا که به ۱۴ معصوم درود فرستاده میشود و همه را گواه میگیرد تا در امر مهم یاری دهنده و نجات دهنده باشند. و به حرمت چهارده معصوم حاجت روا میشوید

در شب جمعه دو رکعت نماز حاجت بخوانید و سپس از خدا طلب حاجت کنید

و بعد از آن دعای صد صلوات را شروع به خواندن کنید.

در مدت خواندن با کسی حرفی نزنید و تا دعا را تمام نکردید از جای خود بلند نشوید

بعد از خواندن دعای صد صلوات به سجده بروید و صد بار بگویید (شکر الله)

و در همان حالت سجده حاجت خود را بخواهید.

مطمئن باشید قبل از اینکه از جای خود بلند شوید خداوند به حرمت این چهارده معصوم آمین را میگوید و حاجت روا میشوید.

یه صلوات مهمونم می کنین؟