2777
2789
بگو دیگه اینجا خوب 😂

باشه دومی رو میگم ولی کم کم خواب داره میاد سراغم،  

یه بار تامیک زده بودم، با موضوع جرات و حقیقت، خیلی طرفدار داره،  کلی پست اومد و منم تند تند جواب دادم، و دقت نکردم ببینم اسم این فایل چیه که دارم ریپ میکنم، خو فدات شم و ..... به کاربره گفتم حالا که دیدم گفت  ببخشید من آقا هستم، 🙈 من دیگه قرمز شدم پشت گوشی 😳🙈 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
نه به ترنس ها نمیگن به مرد هایی که خیلی ببخشید میدن میگن اوبی 😂😂😂بیچاره تدنسا

ترنس یه نوع اختلاله ولی اوبی مریض جنسیه!!

من آن صیدم که صدها بار از دام بلا جستم         تو بایک تار مو تا خانه صیادم اوردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه همسایه داریم مرده ها.سنش هم بالاس.ولی ناخن انگشت کوچیکش همیشه بلنده. اولین بار که ناخنشو دیدم خی ...

مگه خنده داره اگه بلند باشه؟ 😐😐😐

چه ربطی به پیریش داره 😐😐😐😐😐

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...  
منم  حرف یه بنده خدایی رو اشتباه متوجه شدم بعد خیلی بد جوابشو دادم و پریدم بهش بعدش از خجالت اب ...

اشکال نداره گلم، سو تفاهم پیش میاد مهم برطرف کردنش هست، 😄😄😄😘😘😘😘 

آجی قلب مهربونی داری کسی باهات صحبت کنه متوجه میشه ❤

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
اشکال نداره گلم، سو تفاهم پیش میاد مهم برطرف کردنش هست، 😄😄😄😘😘😘😘  آجی قلب مهربونی داری ک ...

😍😍😍وای مرسی عزیزم خیلی لطف داری

نصف ادما منو مهربون میبینن نصف دیگشون شکل هیولا😅😂😂

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  

این سوتی نیست ولی خنده داره.بچه که بودم بابام خواب بود ناخنای دست و پاشو لاک میزدم.

فکرشو بکنید طفلک بیدار میشد ناخناش قرمز بود یا یه بار آبی.هیچی هم بهم نمیگفت.قربونش برم.