2777
2789
من تو جملات سوتی +۱۸ میدم خیلیییی ریلکس  بعد از سرخو سفید شدن جمع میفهمم چی گفتم 😅😅😅😅😅&nb ...

وااااای نگو ی روز تو ی جمعی من گفتم بدم بهت یا ن؟؟؟!!!! دیدم همه سکوت کردن رفتن تو افق سرخوسفیدو آبی میشدن تازه فهمیدم چی گفتممم😂😂😂

از اون روز ب بعد یا حرف نمیزنم یا کامل حرفامو میزنم

گفتی که پس از سیاهی رنگی نبود! ؟ پس موی سیاه من چرا گشت سپید...    

عاقا تو حیاطمون شورت و سوتین و لباس مباس پهن بود.ما هم بند رختمون متصل به لوله ی گازه.یهو مامور گاز اومد ببینه چقدر مصرف کردیم بند سوتین خورد به سرش.قشنگ کاپش موند مثه کلاه رو سرش.

نتونستم جلوی خودمو بگیرم.اومدم تو اتاق رو دهنم بالش گذاشتم خندیدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همین امشب یکی دادم،اومدم به دختر داییم بگم خونه جاریت طبقه زیریتونه نمیدونم چرا گفتم جاریت زیر پاته  همه زدن زیر خنده ،دختر داییمم از خدا خواسته گفت الحق که حرف حقو زدی جاش همون زیر پامه

مهربووونم بات میمونمممم  
😂😂😂😂😂بیچاره استارتر

😂😂😂😂😂😂😂 

باید یه بار  تاپیک بزنم سوتی هام رو بگم، آنقدر سوتی تو سایت دادم،😂😂😂😂

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
وااااای نگو ی روز تو ی جمعی من گفتم بدم بهت یا ن؟؟؟!!!! دیدم همه سکوت کردن رفتن تو افق سرخوسفیدو آبی ...

منم شوهرم میگه توروخدا حرف نزن 😅😅😅😅

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
عاقا تو حیاطمون شورت و سوتین و لباس مباس پهن بود.ما هم بند رختمون متصل به لوله ی گازه.یهو مامور گاز ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
😂😂😂😂😂😂😂  باید یه بار  تاپیک بزنم سوتی هام رو بگم، آنقدر سوتی تو سایت دادم،😂😂😂😂

منم  حرف یه بنده خدایی رو اشتباه متوجه شدم بعد خیلی بد جوابشو دادم و پریدم بهش بعدش از خجالت اب شدم😓

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم