2777
2789

دوستان میخوام ادرس تاپیکو بدم ب دوستم شما ی چیزی بگید بلکه قانع شه بخاطر سختگیری خانواده و اجبار مادر ، دوستم ب ازدواجی ک راضی نیست میخواد ج مثبت بده مثه خواهرم دوسش دارم ولی عقل تو کلش نیست میگه مادرم نفرین میکنه یا بحث پیش میادو اینا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو اشتباه منو نکنه 

الان بعدازیه سال زندگی دارم جدامیشم 

عینک نمی‌زد که نگن عینکیه!یه روز چاله ی جلو پاشو ندیدوخورد زمین ازاون روز به بعد چلاق صداش میکردن...بخاطر خودت زندگی کن 🌹

مطمنی؟ 

شاید خودشم دلش گیره

شاید نمیتونه فقط بگه

شاید پسره خصوصیا خیلی خوبی داره ک مامانش اینهمه اصرار داره و خودشم قبول داره اون خصوصیتا

بنظرم خب نامزد باشن ببینن برا هم مناسبن یا خیر

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 

از چاله تو چاه

بهش بگو الان‌تو خونه بابات نشستی هرچقدرم بد باشه امید داری که یه روز ازدواج کنی نجات پیدا کنی، وقتی ازدواج کنی و طرفت خوب نباشه یا باب میلت نباشه یا باید تا آخر عمر بسوزی و بسازی یا باید جدا شی که میشی زن مطلقه که شرایطش تو ایران مشخصه، دیگه خود دانی

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
مطمنی؟  شاید خودشم دلش گیره شاید نمیتونه فقط بگه شاید پسره خصوصیا خیلی خوبی داره ک مامانش ای ...

خودش گف راضی نیستم بخاطر شرایط خانوادس 

ن پسره ایده الش نیست