2777
2789

ممنون میشم جواب بدین و راهنمایی کنین

گروه آبی وزن شروع۶۲ وزن هدف۵۵ تاریخ شروع۹۸/۹/۱۲  دعا کنید تاعید به هدفم برسم 😍

طبیعی هستی؟

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاکشیر میگن خوبه

تخم شوید

تخم کتان

سیاه دانه+عسل+یه ذره روغن حیوانی که به شکم و کمرت بزنی و با پارچه ببندی تا یک ساعت بمونه

روغن زیتون بزنی به واژن

چای برگ تمشک رحم رو تقویت،میکنه

😁😁😁دیشب تو نت خوندم

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
نمیخواد کاری بکنی خیلی شیک و مجلسی برو اتاق عمل سزارین کن لااقل پایین تنت نمی افته زیر دست دکترا و ...

وا تو سز هم بخیه میخورن! تازه بخیه سز مهمتره که پوست شکم به اون کلفتی! شیک میری بیمارستان از جنگ برگشته باید برگردی خونه...ولی طبیعی برعکسه شیک میای خونه

خیلیا رو دیدم اینجوری

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
وا تو سز هم بخیه میخورن! تازه بخیه سز مهمتره که پوست شکم به اون کلفتی! شیک میری بیمارستان از جنگ برگ ...

احسنت

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
انشاالله ب سلامتی فارغ شی پیاده روی البته اگه برات ضرر نداره جاری من میگفت اخرای بارداریم روغن کرچ ...

ممنون ازت 

گروه آبی وزن شروع۶۲ وزن هدف۵۵ تاریخ شروع۹۸/۹/۱۲  دعا کنید تاعید به هدفم برسم 😍