2777
2789

سلام .بچه ها یچیزی میخوام که صورتم جوش نزنه و برق نندازه و برای مصرف روزانه ازش استفاده کنم و پوستم چروک نکنه و لک نیاره. حالا بنظرتون کرم پودر بخرم یا موس صورت یا ضد افتاب رنگی؟ این ماه چندتا کرم پودر خریدم همش اشغالی بود پوستم حساسه روانیم کرده سریع جوش میزنه بعدم رنگ اینا ک خریدم تیره بود هم برق میندازه هم جوش میزنم bb کرم هم میزنم برق میندازه.تروخدا یچیز بگین خوب باشه خسته شدم الکی نرم بخرم باز. قیمتشم بگین بیزحمت .ترجیحا زیر 100 باشه بهتره چون میترسم باز بهم نسازه نزنم

لطفا لایک نکنین مرسی💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موس صورت چیه میشه یکی بگه بهم؟

عاجزا نه ازتون میخام به دخترم رای بدین لینک کپی کنین به کسی بفرستین وبعد بزنین روش بدخترم رای بدین به ازای هررای آیت الکرسی میخونم ماریا خسروخانی  https://t.me/joinchat/AAAAAEwY0KgE6gKWnTXxZQ