2777
2789

دخترم دو سال و یه ماهش هست باردارم میخوام از پوشک بیگیرمش قبل همین که یه بار جیش میکرد میگفت و گریه میکرد که فوری تبدیل کن  پوشک رو یا هم که جیش میداشت میگفت جیش بهد تو پوشک میکرد از دیروز ظهر شروع کردم دیگه پوشک نکردم یه بار گفتم جیش میکنی گفت اره بردم جیش کرد دوم بار تازه میخواست جیش کنه گفتم جیش داری گفت اره بردم پی پی کرد بعد چند بار خودش بدو بدو دستشویی میرفت که جیش ولی چند دقه سردو پا مینشست  نمیکرد میومد یک بار گفت جیش دستم بند بود تا بردم کارش و کرد تو شلوارش بعد دوباره یه بار بردم نکرد من تو نماز پا شدم که اومد گفت جیش تا نمازم تمام شد کارش و کرد شب پوشکش کردم صبح هم  همین که از خواب پا شد گفت جیش بردم نکرد تا ظهر باز گزاشتم نکرد بعد بردمش دوباره جیش کرد و خوابید من پوشکش نکردم تو خواب هم یعنی آماده گیشو داره ادامه بدم ؟؟ببخشین طولانی شد لطفا از تجربه تون بگین بهم 

خدایا شکرت   

میگن بچه رو قبل از دو سالو نیم نباید از پوشک بیگیری چون روی روان تاثیر منفی داره اما من احساس میکنم دخترم آماده گیشو داره نمیدونم ادامه بدم یا نه ؟؟؟؟؟

خدایا شکرت   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتمن سردش میشه یا آب زیاد میخوره 

نمیدونم شاید اما خیلی سخته بعد ازچند ماه که میگفته الان دوباره نمیگه چند شبه نصف شب بیدار میشم میبینم همه لباساشو خیس کرده اعصابم خورد میشه

نمیدونم شاید اما خیلی سخته بعد ازچند ماه که میگفته الان دوباره نمیگه چند شبه نصف شب بیدار میشم میبین ...

عزیزم شب که لباسش رو خیس میکنه شاید سردش میشه اونجا رو نمیدونم جای که ما هستیم هوا خیلی سرد شده 

خدایا شکرت   
خيلي عاليع براي شروع، موفق باشي،دو سه تا شورت آموزشي بگير، عاليه

عزیزم بی زحمت میشه بگیر شورت اموزشی چی طور هست من تو خارج هستم نمیدونم ایجا بهش چی میگن آنلاین زدم  دیگه چیز ها رو نشوم داد نمیدونم چی جوری پیدا کنم 😐

خدایا شکرت   
عزیزم بی زحمت میشه بگیر شورت اموزشی چی طور هست من تو خارج هستم نمیدونم ایجا بهش چی میگن آنلاین زدم&n ...

قطعا توي فروشگاههايي كه لباس و لوازم بچه دارن پيدا ميكني، يه شورت هستش كه پلاستيكيه و از داخل حوله ايه، در واقع نم نميده، بچه فكر ميكنه شورت تنها پاش كرده و در عوض اگه از دستش در بره بيرون نميزنه، ضمن اينكه اين خس كه توي شورتش خرابكاري مرده باعث ميشه خردش هم بدش بياد و زودتر عادت كنه، قطعا شما خارج از كشور انواع مرغوب ترش رو دارين

قطعا توي فروشگاههايي كه لباس و لوازم بچه دارن پيدا ميكني، يه شورت هستش كه پلاستيكيه و از داخل حوله ا ...

مرسی عزیزم سعی میکنم پیدا کنم امروز که نمیشه 0ون شوهرم نیست تنها نمتونم برم تا فردا منتشر میتونم امیدوارم دخترم تا اون موقع همکاری کنه بهم 😊

خدایا شکرت