2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرمو باهمین قانون کشیدم سمت خودم قبلش حالمون از هم بهم میخورد

خب چجوری جذب عمل میکنه

خب شما چیکا کردی؟

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 
چرتههههه من هرچیو خواستم جذب کنم بدتر دفع شد😡

میگن وقتی ترس و استرس رسیدنشون داشته باشی دور میشی واس همین بعضی وقتا نمیرسی

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 

قانون جذب یه قانونیه که میگه افکارتون و افکار غالبتون ایندتون رو تشکیل میده و اتفاقاتی کع میفته تو اینده و الاننتیجه افکار غالبمونه هر چه عمیق تر تصور کنیم اونمقدر احتمال اتفاق افتادنش زیاد تره و میگه افکار امواج دارن و امواج میره به کاعنات و کاعنات فقط میگن فرمانبردارم سرورم و کاری با خوب و بدش ندارن

خواستی بیا پی وی درخواست بده بحرفیم راجبش

قانون جذب یه قانونیه که میگه افکارتون و افکار غالبتون ایندتون رو تشکیل میده و اتفاقاتی کع میفته تو ا ...

اره توکتابش خوندم ولی دقیق نمیدونم چرا بعضی وقتا نمیشه 

شما خودت چیزایی ک تو زندگی الانتون هس فک میکنین همونایی ک دقیقا میخاستین؟؟

اونایی ک الان رسیدن ب همون چیزی ک خواستن با قانون جذب

فقط تصور کردن؟؟؟ون چیزی ک خواستن

میشه بمنم یاد بدی ما هرروز داریم بدتر میشیم دخترمم دارم از خودم دور میکنم

ببین اول باید همه رو ببخشی هرکی بهت بدی کرده از ته دل ببخش بعد یه دفتر بردار اسمشو اولش بنویس دفتر سپاس گزاری هرروز مثلا اگه با دخترت رابطتت مشکل داره بگو خدایا ممنونم که رابطه ی ما هرروز داره بهتر میشه و بهم نزدیک میشیم  بنویس تو دفترت بعد تو خیالت همیشه تصورش کن که خیلی باهم خوبین خوشین خوشیتون به دیگرانم داره سود میرسونه یه چیزم که هست نماز صب که میشه  انرژیه کاعنات به اوج خودش میرسه اون موقعه ها پاشیو دعا کنیو سپاس گزاری خیلی زود جواب میگیری فقط اصلا شک نکن اصلاخیلی باید تحملو صبر داشته باشی و مهمتراز همه ایمان

ببین اول باید همه رو ببخشی هرکی بهت بدی کرده از ته دل ببخش بعد یه دفتر بردار اسمشو اولش بنویس دفتر س ...

نامه به فرشته ها هم همینجوریه؟

امتحان کردین بدونین جواب میده؟

اونایی ک الان رسیدن ب همون چیزی ک خواستن با قانون جذب فقط تصور کردن؟؟؟ون چیزی ک خواستن

من خودمو تو شرایطشم میزاشتم شوهرم دکتر بود من یه روپوش پزشکی گرفته بودم هرروز میدیمش که به اون برسم واسه بچه ای که هنوز نداشتم جورابو کلی وسیله میخریدم 

نامه به فرشته ها هم همینجوریه؟ امتحان کردین بدونین جواب میده؟

اره من نامه هم نوشتم نامه قاعده های خیلی سخت تری داره اوایل که میگفتم اینا چرته و مسخره اصلا همچین چیزی نیست بعد یه مشکل داشتم گفتم بزار یبار بنویسم واسه زادکیل اسم یه فرشته س بعد نوشتمو سوزوندمش که بره برسه بهشون بعد تو قواعدش اینجوریه که یه نشونه مثلا یه نور یا پر میبینید که رنگش معلوم میکنه چی میخواد اون فرشته بهتون بگه ازمن خاکستری بود ممعنیش میشد به خودت فقط تکیه کن جالبه من میخاستم واسه حل مشکلم به یکی رو بندازم

من خودمو تو شرایطشم میزاشتم شوهرم دکتر بود من یه روپوش پزشکی گرفته بودم هرروز میدیمش که به اون برسم ...

اها تو تصورات اره؟

میشه بگین بعد چند وقت رسیدین ب چیزی ک خواستین؟