2777
2789
اها تو تصورات اره؟ میشه بگین بعد چند وقت رسیدین ب چیزی ک خواستین؟

من یه ماه بیشتر طول کشید بستگی به رابطه ی خودت داره با دنیای ماورا هرکسی فرق داره من خاهرم به سه هفته نمیرسه هرچی میخاد فقط دلتو باید از هرچی کینه س خالی کنی واسه همه دعا کنی... من قبلا میگفتم خدایا دیگه نماز صب چه صیغه ای بود بعد که کتاب خوندم یه عالم مسیحی نوشنه بود اول طلوع خورشید انرژی کاعنات به اوج خودش میرسه اون موقع بیشتر دعا کنید

ببین اول باید همه رو ببخشی هرکی بهت بدی کرده از ته دل ببخش بعد یه دفتر بردار اسمشو اولش بنویس دفتر س ...

ممنونم ازت میشه برام دعا کنی

شوهرمو خانوادش انقدر اذیتم میکنن که سخته بخشیدنشون 

سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستان اگر میشه منم راهنمایی کنین 

منم اعتقاد صددرصدی دارم ب این قانون فقط تو مسائلی ک باید انجام بدیم مثل پاکسازی با رها سازی خیلی بد عمل میکنم مثلا‌ من دلم ماشین میخواد همسرم مخالفه من مدام تو فکرمه ک یروز راضی میشه واسم میخره هر روز  باین فک میکنم نمی تونم رها کنم بد از ی مدتم میگم خداجون پس چی شد ناامید میشم یا مثلا دلم میخواد خانوادم در رفاه زندگی کنن  باید چیکار کنم؟؟

گروه آبي وزن شروع ٧٥ ، وزن هدف ٦٥     پيش ب سويه موفقيت😍
ممنونم ازت میشه برام دعا کنی شوهرمو خانوادش انقدر اذیتم میکنن که سخته بخشیدنشون 

ببین تو وقتی یه ظرف پر پر باشه نمیتونی دیگه بیشتر توش اب بریزی وقتی دلتم پر باشه نمیتونی چیز دیگه ای از خدا بخوایو جاش بزاری واسه خودت ببخش که بتونی جاشو با یه چیز دیگه ای پرکنی کینه ی تو فقط خودتو سنگین میکنه 

اره من نامه هم نوشتم نامه قاعده های خیلی سخت تری داره اوایل که میگفتم اینا چرته و مسخره اصلا همچین چ ...

چقد جااالب

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 
قضیه نامه چیه?میشه راجع بهش توضیح بدید?

نامه به فرشگان 

خیلیا خواسته هاشونو برای فرشته هایی ک نام مشخص دارن مینویسن بعضیا میریزن بعدش تو اب بعضیا میسوزونن

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 
قضیه نامه چیه?میشه راجع بهش توضیح بدید?

ببین نامه هم اینجوریه که ما واسه هرچیزی یه فرشته داریم مثلا فرشته ی مرگ عزراییل فرشته ی مال ارییل فرشته علم زادکیل تو نت سرچ کنی اسماشون میاد برات تو مثلا واسه مال باید به ارییل نامه بنویسی خاستتو ازش بخای بدون هیچ خجالتی و تو نامتم حتما بگی همه رو بخشیدم بعد یا بندازی به اب ررون یا بسوزونی بعد که سوزوندی طی چند روز یه نشونه ای از خودش اون فرشته بهت نشون میده یا پر یا کلمه کلیدی از یکی میشنوی یا یه نور میبینی رنگ این نوره یا پر پرنده میگه بهت که اون چی میخاد بهت بگه که باز رنگاشم معنیشون تو نت هست کامل سرچ کن چون من یادم نیست معنی همشونو میترسم اشتباه بگم

ببین نامه هم اینجوریه که ما واسه هرچیزی یه فرشته داریم مثلا فرشته ی مرگ عزراییل فرشته ی مال ارییل فر ...

ببخشید واس قانون جذب اون سوالو پرسیدم شما جواب ندادین

میشه واسه یکی حتی بیشتر از یه سال طول بکشه؟

ببخشید واس قانون جذب اون سوالو پرسیدم شما جواب ندادین میشه واسه یکی حتی بیشتر از یه سال طول بکشه؟

اره میگم باید صبر کنی و ایمان داشته باشه بعد یه اصلم داره که مقاوت نکنی دربرابر یه چیزی ممکنه اون اصلا بدردت نخور و یه اصل دیگشم اینه هیچچچچ چیزو تو خونه یا تو دلت انبار نکنی خیلی مهمه حتی ممکنه یه کتاب داری گوشه خونه اصلا استفاده نمیکنی ولی به کسیم نمیدی استفاده کنه همون جلویه خواستتو میگیره

اره میگم باید صبر کنی و ایمان داشته باشه بعد یه اصلم داره که مقاوت نکنی دربرابر یه چیزی ممکنه اون اص ...

عه مگ وسایل خونه هم میشه ؟

من فک کردم قفط باید قلب ادم خالی باشه از کینه و دشمنی

عه مگ وسایل خونه هم میشه ؟ من فک کردم قفط باید قلب ادم خالی باشه از کینه و دشمنی

کتاب قانون هرمتیک تو نت سرچ کن دانلودش کن خیلی چیزا باحالی توشه وقتایی بیکاری بخون درباره همینا گفته

کتاب قانون هرمتیک تو نت سرچ کن دانلودش کن خیلی چیزا باحالی توشه وقتایی بیکاری بخون درباره همینا گفته

ممنونم مرررسی    

ببین نامه هم اینجوریه که ما واسه هرچیزی یه فرشته داریم مثلا فرشته ی مرگ عزراییل فرشته ی مال ارییل فر ...

من میخوام شوهرم سربه راه بشه به حرفا و خواسته هام عمل کنه چی باید سرچ کنم تو نت?

سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات