2777
2789
عزیزم چرا کلاهبردار باشه؟ وقتی تو تسویه میکنی با اون پول میتونی سه تا از اون النگو بخری در حالیکه وا ...

آخه تو فاکتور میزنه اینقدر فروش ،اینقدر قسط

من تا حالا نشنیدم بگه قسط ها ب قیمت روز😕

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گفتم چند وقت پیش طلا خریدم دیروز رفتیم طلا فروش گفته به قیمت روز حساب میکنم حالم بده واقعا طعتیل ...

هر گونه درد و دل و اعتراض به گرونی و قیمتها و بیکاری و احتکار و اختلاس و... پیگرد قانونی دارد

حتی شما دوست عزیز

تازه به قول وزیر بهداشت نمکدون مون

خودتون رییس جمهور انتخاب کردین، رییس جمهور هم وزیر انتخاب کرده، این وزرا معاون انتخاب کردن

مدیریت همینه که هست کاریشم نمیشه کرد

آخه تو فاکتور میزنه اینقدر فروش ،اینقدر قسط من تا حالا نشنیدم بگه قسط ها ب قیمت روز😕

ببین گلم قبلا طلا ثابت بود ولی الان لحظه به لحظه گرون میشه اصلا با پول نمیصرفه و معامله غلطه و با گرم حساب میکنن از شروع تاپیک تا الان ۲۰هزار تومن گرون شد😅

ببین گلم قبلا طلا ثابت بود ولی الان لحظه به لحظه گرون میشه اصلا با پول نمیصرفه و معامله غلطه و با گر ...

اره والا اونم درک میکنم اما چون پول نداریم بیشتر خودمونو درک میکنم😣😣😣😣

اره اون موقع به نفعش بوده میگفته قیمت روز الان میبینه گرون شده الان میگه قیمت روز خوبه

کلاه برداریه ،چطوری این پولا از گلوشون می‌ره پایین، از اول می‌گفت شاید شما منصرف میشدی ،پولتو جای دیگه میزاشتی،لابد هرماه میخواد فاکتور قبلی پاره کنه ،جدید بده،خنده داره بخدا

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕