2777
2789
ای جوونم کوچولوی خوش اشتها.تونی نی سایت دیدم اکثرایچه اول بی اشتهاس دومی خوش اشتهاس منم دوتابچه دارم ...

پونزده ماهشه

بله فعلا از نمودار زده بالا

سیزده ونیم کیلو

اولی سه سال و هشت ماهشه پونزده ونیم

پونزده ماهشه بله فعلا از نمودار زده بالا سیزده ونیم کیلو اولی سه سال و هشت ماهشه پونزده ونیم

پسراولیت ازاول کم میخوره کوچیک بودتپل بودیالاغر

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تپل بود عزیزم اونم بالای نمودار بود

ابجی معلومه شیرت میساخت .بچه من الرژی وحساسیت داره زیرنموداره.پسرکوچولوت  ازاول خوش اشتهاس .من بچم چون رفلاکس داره دکترگفته بهش زودترغذاروشروع کنم اصلانمیخوره تودهن نگه میداره

سخته واقعا

پدرم دراورده ازهمه بدتراین که پنج ساعت یباربایدبه زوربخوابونمش توخواب شیربدم توبیداری اصلانمیخوره بخاطررفلاکسش اینجوریه.بچت ازاول خوش اشتهابود؟بچه من عوق میزنه چیزای جویدنیوبه نظرت طبیعیه

خیلی کوچیکه اخه مگه نمیگی پنج ماهشه طفلی؟طبیعیه خب

بزرگه ام بی اشتهاس .این کوچیکه ام به اون رفته فکرکنم بله اون میگم