2777
2789
چیکار کنم دور بریزم؟ زیاد نپختم ولی وقتی مونده،  چه کنم؟! حالا کسی به شما تعارف نزد که میگی حال ...

عزیزم ناراحت نشو چیزی نگفتم که ولی غذای سرد واسه شوهرت بده سردش میکنه مخصوصا برنج سرد وشب مونده  حالا خود دانی بازن ببخشید اگه ناراحتت کردم خاهر

عزیزم ناراحت نشو چیزی نگفتم که ولی غذای سرد واسه شوهرت بده سردش میکنه مخصوصا برنج سرد وشب مونده &nbs ...

برنج را تازه الان دارم میپزم، خورشت از دیشب مونده، نهار هم بچه ها خورشت نمیخورن، برای همین برای شب نگه داشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره والا خرید داشتنش منو کشته بعضی وقتام گوله گوله اشکاش میاد میگه خب مامان وقتی خرید دارم چیکار کن ...

خرید کردنش منم کشت.بچلونش

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

اره والا خرید داشتنش منو کشته بعضی وقتام گوله گوله اشکاش میاد میگه خب مامان وقتی خرید دارم چیکار کن ...

خوشبحالت خوش اشتهاس .من دخترم شش سالشه بی اشتهاییش پدرم دراورده 

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
غذا میپزم عزیزم ولی پشت صحنه بازار شام هست از شلوغی ونامرتبی    

همش تواشپزخونه ای معلومه به کاری دیگه نمیرسی .زرنگی چندنوع غذا

منم بچه ها میگن فلان چیز اصلا نمیتونم نه بگم.خوب نیست.ولی خواهر زاده هام برادزادم رجوع میکنن به من میدونن نه نمیگم خصوصیم‌بهم میگن .میگم مامانتونو راضی کنید.چون دیگه دعوام میکنن میگن لوسشون کردی.ولی خودم بیشتر خوشحال میشم تا اونا انقد که حالمو‌ خوب میکنه.اخه ما اون موقع از خاله و عمه و عمو محبت ندیدیم.دلم نمیخاد اوناحس ما رو‌داشته باشن.فقط خرید نه .پایه بازیاشونم هستم.ولی یه مدته برا خرید از والدینشون اجازه میگیرم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

برنج را تازه الان دارم میپزم، خورشت از دیشب مونده، نهار هم بچه ها خورشت نمیخورن، برای همین برای شب ن ...

من غذابمونه میخورم نمیندازیم بره ولی بعضیانمیخورن اگه مونده باشه ولی به نظرم بخورن خوبه هم اصراف نمیشه هم تواین گرونی ادم چیزی بیرون نبایدبریزه بره

من غذابمونه میخورم نمیندازیم بره ولی بعضیانمیخورن اگه مونده باشه ولی به نظرم بخورن خوبه هم اصراف نمی ...

البته بعضی ها واقعا نمیتونن غذای مونده بخورن، معده شون ضعیفه به هم می‌ریزه ولی خدا را شکر تو این مسایل معده با من و خونواده کنار میاد چون واقعا گذشته از اسراف، از نظر اقتصادی هم به صرفه نیست

خوشبحالت خوش اشتهاس .من دخترم شش سالشه بی اشتهاییش پدرم دراورده 

اتفاقا پسر منم اشتهاش خوب نیست غزیزم ولی درست میکنم که فکر خودم ازاد باشه باخودم نگم کاش اینو درست میکردم شاید میخورد الان درست میکنم اصرار هم نمیکنم میذارم جلوش خورد که خوشحال میشم اگه نه سرزنشش نمیکنم 

قبلا یه مدت مدام از خودم وبچه عصبانی بودم وموقع خواب هم کلی عذاب وجدان داشتم که چرا نمیخوره الان اما هرچیزی ازم برمیاد درست میکنم معمولا بوی غذای تازه که بپیچه تو خونه به جای چهارتا قاشق هشت قاشق میخوره

حالا پسر کوچیکم اشتهاش خوبه وبراحتی میخوره هرچی هم تو بشقاب داداشش بمونه تند تند میخوره  

هردو رو به روش بزرگ کردم ولی خب متفاوتن دیگه با تفاوت ها باید کنار بیایم تا خودمون راحت تر باشیم

چقد حرف زدم  

اتفاقا پسر منم اشتهاش خوب نیست غزیزم ولی درست میکنم که فکر خودم ازاد باشه باخودم نگم کاش اینو درست م ...

ای جوونم کوچولوی خوش اشتها.تونی نی سایت دیدم اکثرایچه اول بی اشتهاس دومی خوش اشتهاس منم دوتابچه دارم بچه کوچیکم پنج ماهشه خداکنه این حداقل به ابجیش نره خوش اشتهابشه والاعقده ای شدمبچه کوچیکت چندسالشه ؟تپلیه؟